Muokkaa

Vantaa Triathlon jälleen kesällä 2018 Kuusijärvellä.

Vantaa Triathlon liikuttaa kaikenikäisiä kuntoilijoita ja urheilijoita. Kisamatkat ja -sarjat vaihtelevat ja lapsille on tarjolla oman iänmukaisia matkoja Vantaa Lasten Triathlon -kilpailussa. Mukana myös Triathlonin sprinttimatkan SM-kisat (uinti 750 - pyörä 20km - juoksu 5km).

Tutustu sivuilla: www.triforfun.net 

TriForFun

16-17.6.2018 Kuusijärvi

VANTAALLA KISATAAN JÄLLEEN SM-SPRINTTI

Vantaa Triathlonissa on poikkeuksellisen vauhdikas tunnelma sillä siellä taistellaan sprinttimatkan Suomenmestaruudesta mutta myös monesta muusta haasteesta, kun triathlonin Suomen parhaimmisto ja lukuisat muut kilpakuntoilijoista aloitteleviin triathlonisteihin starttaavat matkaan.

Kuusijärvellä jo seitsemättä kertaa järjestettävä kilpailu on ehdottomasti Suomen suosituimpia tapahtumia eikä ihme, sillä loistava sijainti ja reitti, joka sopii niin kilpaurheilijoille kuin harrastelijoille - takaavat unohtumattoman kisakokemuksen. Eikä sovi unohtaa Kuusijärven ainutlaatuisia uintiolosuhteita: veden lämpötila on lähes jokainen vuosi ollut alkukesän triathlonkilpailujen lämpimin, joten jos ei halua turhaan uidessa palella, kannattaa aloittaa kisakausi Kuusijärvellä: siellä pienen ja matalan järven lämpötila on uimariystävällistä koska auringon pienikin pilkahdus lämmittää tumman veden hetkessä  uimakelpoiseksi.

Kilpailussa järjestetään useita eri lähtöjä, joista jokainen voi löytää itsellensä sopivan matkan: tarjolla on SM-sprintin lisäksi perusmatka, kuntosarjat ja kokeile triathlonia -sarja. Lisäksi järjestetään Special Triathlon -lähtö, joka on suunnattu henkilöille, joilla on jokin vamma tai muu toiminnalinen häiriö ja jotka saattavat tarvita soveltavia toimenpiteitä urheilusuorituksen onnistumiseksi.

Sprintin yleisen SM-sarjan lisäksi Vantaalla järjestetään myös nuorten 17-, 19 ja 23-vuotiaiden Suomenmestaruus-sprintti ja lisäksi se on Suomen Nuorten Cup:n osakilpailu sarjoissa 11-, 13-, 15-, 17-, 19- ja 23-vuotiaat. Lapsille on omat sarjat Vantaa Lasten Triathlon -tapahtumassa. Eli tiedossa on paljon jännittäviä ja vauhdikkaita kokemuksia.

Vantaa Triathlon on myös osa Vantaalla järjestettävää Kestävyyskierrosta: viiden osakilpailun kokonaisuutta, jossa kovimmat kisaajat vaihtavat lajia ExtremeRunista triathloniin, pyöräilystä ja maratonista talviseen hiihtoon. Lue lisää:

 http://www.vantaa.fi/vapaa-aika/liikunta/urheiluseuroille/vantaan_kestavyyskierros

LISÄTIETOJA SUOMEN NUORTEN CUP:sta: https://www.triathlon.fi/nuoret/nuorten-suomen-cup/

ILMOITTAUTUMINEN TAPAHTUMAAN; www.triforfun.net

  

 
 

http://www.vantaa.fi/vapaa-aika/liikunta/urheiluseuroille/vantaan_kestav...

Triathlon Vantaa

Triathlon Vantaa on tähän mahtavaan ja monipuoliseen kestävyysliikuntaan, triathloniin, keskittynyt urheiluseura.

Seura tarjoaa valmennusta ja ohjattuja harjoituksia uinnin, juoksun sekä erilaisten pidempien yhteislenkkien parissa.

Harjoitukset pidetään pääasiassa Itä-Vantaalla, Pohjois-Vantaalla ja Pohjois-Helsingissä.