SPR Länsi-Vantaa

Tervetuloa nallesairaalaan!

Nallesairaala

Onko lempinallen tassu taittunut tai pehmopupun korva kipeä? Lapset ja miksei aikuisetkin voivat tuoda lemmikkipehmolelunsa hoidettavaksi Nallesairaalaan Punaisen Ristin viikolla. Sairaalassa hoivataan ja hoidetaan kuvitteellisesti loukkaantunutta nallea tai muuta lelua. Nallesairaala on hyvä tapa käsitellä lasten kanssa sairaalapelkoja, sairauksia ja erilaisia ensiaputilanteita. Nallesairaalassa käytetään oikeita tai oikean kaltaisia sairaalatarvikkeita, kuten esimerkiksi Punaisen Ristin kenttäsairaalassa.

 

Nallesairaala järjestetään Vantaalla kolmessa paikassa Punaisen Ristin viikon 3.-9. toukokuuta aikoihin. Länsi-Vantaalla voi tuoda nallen hoitoon Paalutorille 5.5. kello 10-14, Korson alueella 6.5. kello 12-16 ja Tikkurilassa 12.5. kello 10-14. Nallesairaalan yhteydessä on mahdollisuus tutustua myös muuhun paikalliseen vapaaehtoistoimintaan Vantaalla.

 

Vantaan alueella toimii kolme Punaisen Ristin aktiivista vapaaehtoisista koostuvaa osastoa. Vantaan alueella toimii muun muassa Reddie Kids- ja läksyhelppi-ryhmiä koululaisille, ensiapuryhmiä aikuisille sekä ystävätoimintaa. Osastoilla on yhteinen Vantaan ensihuoltoyksikkö. Jokaisessa osastossa on valmiustoimintaa ja vapaaehtoisen pelastuspalvelun hälytysryhmä, jotka lähtevät tarvittaessa viranomaisten tueksi äkillisissä onnettomuus- ja katastrofitilanteissa.

 

Nallesairaalat ovat:

Länsi-Vantaalla Paalutorilla 5.5. klo 10-14. https://rednet.punainenristi.fi/lansivantaa

Korson S - Market, Maakotkantie 19, su 6.5. klo 12 -16

Tikkurilassa 12.5. klo 10-16 Sun-festivaalin yhteydessä

SPR Länsi-Vantaa

Aikaisempia kirjoituksia

SPR Länsi-Vantaa

Suomen Punaisen Ristin Länsi-Vantaan osasto on monessa mukana. Osastossa on 936 jäsentä, joista yli sata henkeä toimii vapaaehtoisena aktiivisesti jossakin toimintaryhmässä. Punaisella Ristillä on Länsi-Vantaalla muun muassa ystävätoimintaa, ensiapuryhmä ja verenluovutuksia. Järjestämme Nälkäpäivä-keräyksiä ja ensiapukoulutuksia. Aktiivejamme toimii hälytysryhmässä osana Vapaaehtoista pelastuspalvelua, osallistumme esimerkiksi kadonneiden etsintöihin viranomaisten apuna.

www.lansi-vantaa.punainenristi.fi

Uusimmat mielipiteet