Mia LindströmKirjoittaja on Vantaan Sanomien päätoimittaja.

Kesälomaa voi viettää kotikaupungissakin

(PÄÄKIRJOITUS) Tänä vuonna kesäkeleistä on saatu nauttia jo toukokuussa, kun ennätykselliset ja odottamattomat hellepäivät hemmottelivat koko maassa.

Viimeistään nyt voi sanoa kesän alkaneen, kun koululaistenkin kesäloma lauantaina alkoi.

Vantaan Sanomien kesälehdessä kerromme, mitä kivaa Vantaalla kesällä tapahtuu. Vierailemme myös naapurikaupungeissa Helsingissä ja Espoossa sekä vinkkaamme, mitä kiinnostavia kesäkohteita muualta Uudeltamaalta löytyy.

Vantaalla järjestetään monia tuttuja tapahtumia, kuten Tikkurila Festivaali, Koisorock ja elokuun loppupuolella Myyrmäen Taiteiden yö. Lisäksi perinteiset kesäteatterit, kuten Tikkurilan Teatteri ja Vantaan Näyttämö, tuovat kesää varten hiotut näytelmänsä ulkosalle.

Tiedekeskus Heureka ja Flamingon vesipuisto ovat monen hyväksi havaitsemia ajanviettopaikkoja, etenkin sadesäällä.

Mukavia lomapäiviä voi viettää ilman yletöntä rahan tuhlaamista."

Vaikka kesälomalla on mukavaa tehdä arjesta poikkeavia juttuja, kannattaa muistaa, että mukavia lomapäiviä voi viettää ilman yletöntä rahan tuhlaamista.

Yhdessä tekeminen ja oleminen, ulkoilu tai vaikka uintireissut yhdessä perheen sekä ystävien kanssa ovat lapsille tärkeitä. Ja maksuttomia tapahtumia järjestetään eri puolilla kaupunkia.

Omaan kotikaupunkiin ja sen tarjoamiin mahdollisuuksiin kannattaa tutustua ennakkoluulottomasti ja viettää samalla ikimuistoinen kesä.

Mia Lindström

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet