Etelä-Vantaan Urheilijat

Avoin, maksuton kiekkokoulu tytöille

Tapahtuma Myyrmäessä

Pertti Hyvönen

EVU järjestää vain tytöille tarkoitetun avoimen, maksuttoman kiekkokoulun. 

Aloitus perjantaina 30.11. klo 18-19 Myyrmäen jäähallissa 2. Kiekkokoulu sisältää 6 harjoituskertaa, viimeiset harkat pe 4.1.2019.

Varusteina jäällä tarvitaan kypärä (polkupyöräkypäräkin riittää), luistimet (kaunoluistimet tai hokkarit), hanskat/rukkaset ja maila, enemminkin varusteita saa olla. Mailoja saa myös lainaksi paikan päällä.

Kaikki tytöt ovat tervetulleita taitotasoon katsomatta. Vasta-alkajille opetetaan luistelun ja lätkän pelaamisen perusteita, aiempaa kokemusta omaaville jäävuoro toimii taitojäänä. 

Vastuuvalmentajina toimivat EVUn tyttökiekkovastaava Iida-Maria Poussa, EVU Hokin vastuuvalmentaja Jaska Tsupari sekä EVUn taitovalmentaja Kapa Miettinen.

Ilmoittautumiseen tästä.

Lisätietoja: Pertti Hyvönen, [email protected], 050 5533 255

Etelä-Vantaan Urheilijat

Aikaisempia kirjoituksia

Etelä-Vantaan Urheilijat

EVU on juniorijääkiekkoiluun keskittynyt urheiluseura, jonka tavoitteena on tarjota mahdollisimman monelle tytölle ja pojalle mukava harrastus jääkiekon parissa. EVU toimii Länsi-Vantaalla, Myyrmäen urheilupuistossa, joka tarjoaa erinomaiset puitteet jääkiekkoilun harrastamiseen. Seura perustettiin vuonna 1969.

Seurassa on 30 juniorijoukkuetta, lisäksi seuran toimintaa ovat myös luistelukoulu 5-10 vuotiaille, kesällä järjestettävä kiekkokoulu, lähiseudun lapsille tarkoitetut liikuntaleikkikouluryhmät sekä monimuotoinen yhteistyö lähialueiden päiväkotien ja koulujen kanssa. Yhteensä EVU:n toiminnassa on mukana noin 700 jääkiekkoa ja liikuntaa harrastavaa henkilöä.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet