AC HaKi

AC HaKilla hieno syyskausi 2. divisioonassa

AC HaKi ry

Salibandyn uudistetun 2. divisioonan syyskausi lähestyy loppuaan. Kaudelle 2018-2019 Etelä-Suomen länsi- ja itälohkojen joukkueet jaettiin kahteen tasolohkoon kauden 2017-2018 sarjasijoitusten perusteella. Parhaat 11 joukkuetta pelaavat kuluvalla kaudella ylemmässä A-lohkossa ja muut alemmassa B-lohkossa. Tasolohkojaolla haettiin tasaisempia pelejä ja näiltä osin sarjauudistus on onnistunut täydellisesti. AC HaKi eteni keväällä 2018 1. divisioonan viimeiseen karsintaotteluun saakka ja näin ollen paikka kovempitasoisessa A-lohkossa oli itsestään selvä.

Perjantaina 7.12.2018 AC HaKi pelasi kotikentällään syyskauden viimeisen kotiottelun kun vastaan asettui Blackbirds Keravalta. Joukkueiden aikaisemmat ottelut ovat olleet tasaista vääntöä ja edellisessä ottelussa, sarjaan valmistavassa harjoituspelissä, Blackbirds oli parempi lukemin 3-6. Tällä kertaa HaKi on vahvempi vastaavin maalein 6-3. Voiton myötä HaKi siirtyi sarjan piikkipaikalle 2 pistettä Espoolaista SBS Kingsiä edelle, jolla on yksi ottelu vähemmän pelattuna kuin HaKilla. 

AC HaKin miesten edustusjoukkueen kausi kovatasoisessa 2. divisioonassa on edennyt myötätuulessa. Kun HaKi on kohdannut kaikki sarjan joukkueet kertaalleen, kymmenestä ottelusta Haki on voittanut kahdeksan. Tappiot HaKi on kärsinyt SBS Kingsille (6-8) ja paikallisvastustaja SB Vantaalle (7-8).

HaKin parhaina pistemiehinä sarjan ensimmäisessä puoliskossa ovat olleet Tommi Rosendahl (15+17), Mikko Sipilä (12+12), Tom Strömsten (14+6), Jussi Laamanen (14+5) ja Tommi Vappula (11+5). Rosendahl ja Sipilä ovat kaksi eniten pisteitä tehnyttä pelaajaa koko sarjassa.

Tulevalta kevätkaudelta on AC HaKin osalta lupa odottaa lisää hienoja pelejä. Päävalmentaja Junnu Karesola on saanut ajettua uudet pelaajat sisälle joukkueen pelisysteemiin syksyn aikana ja joukkue lähtee entistä valmiimpana sarjan toiseen puoliskoon. Kauden odotetuimmat ja tärkeimmät pelit ovat keväällä jos AC HaKi selvittää tiensä Divarin nousukarsintoihin. Sitä ennen on Suomen Cupin aluefinaali 15.2.2019 SBS Kingsiä vastaan.     

     

 

       

AC HaKi

Aikaisempia kirjoituksia

AC HaKi

AC HaKi (Hakunilan Kisa ry) on Itä-Vantaalla toimivat salibandyseura, jossa pelaa noin 300 salibandyn kilpa- ja harrastajapelaajaa. AC HaKi järjestää salibandyn perusopetusta nuorille ja aikuisille, lajin vasta-alkajille sekä tarjoaa mahdollisuuden edetä salibandyssä aina kilpatasolle saakka. Kilpajoukkueiden lisäksi AC HaKissa toimivat 7-10 -vuotiaiden salibandykerho sekä aikuisten kuntosalibandyjoukkueet miehille ja naisille.

Lisätietoja AC HaKista www.ac-haki.fi

Uusimmat mielipiteet