Itä-Hakkilan Kilpa

Vammaisurheilutyölle arvokas huomiointi

Reikäpallot saivat jälleen kovaa vauhtia, kun Tikkurilan urheilutalon täytti jälleen vammaisurheilijat ja runsaslukuinen yleisö, jotka saapuivat samalla juhlistamaan tapahtumavastaavan, Harry Seidlerin 20-vuotistaivalta Itä-Hakkilan kilvan vammaisurheilijoiden parhaaksi salibandyn parissa.

Turnaus pelattiin 8 joukkueen voimin, sekä kilpasarjassa ja haastesarjassa, otteluita kertyi jokaiselle joukkueelle viisi päivän aikana.

Kilpasarjan voiton nappasi isäntäjoukkue I-HK, voittaen finaalissa Espoon Oilersin joukkueen lukemin 5-1 ja haastesarjan finaalissa kohtasivat I-HK ja Tuusulan Tuliketut ja tiukan trillerin vei lopulta Tuliketut lukemin 7-9

 

Turnauksen teemana oli jälleen tasa-arvoisuus ja yhdenvertaisuus, joka toteutui kaikilta osin hienosti, kun kaikki pelaajat saivat runsaasti peliminuutteja ja ilolla todettiin myös sekajoukkueiden merkittävä osuus, loistavaa esimerkkiä siitä, kuinka tytöt ja pojat voivat pelata samassa turnauksessa, totesi Harry Seidler.

 

Turnaus oli järjestyksessään 18, jossa Itä-Hakkilan kilvan vammaisliikuntajaosto veturinaan Harry Seidler on hoitanut vetovastuut, kuitenkin muistuttaen, ettei yksikään turnaus onnistu yksin, vaan siihen tarvitaan aina vireä seura, sekä loistavat tukijoukot, joille haluankin antaa erityisen suuren kiitoksen hienosta työstä, toteaa Seidler.

 

Turnauksen päätteeksi jaettiin kaikille osallistujille osallistujamitalit ja tsempparipelaajat palkittiin kaikista joukkueista, sekä voittajajoukkueet vielä pokaaleilla, kaikki saivat lähteä kisoista mitalit matkassa ja yhdenvertaisina ja tasa-arvoisina.

Seuran puheenjohtaja Mirka Järnefelt ja johtokunnan jäsen ja vammaisliikunnan yhteyshenkilö Inka Laurin yllättivät ainakin minut täysin saapumalla juuri sopivasti palkintojen jakoon ja pääsivät jakamaan mitalit ja yllättivät minut hienolla huomioinnilla pitkästä urastani vammaisurheilun parhaaksi, totesi Seidler

 

Nyt, kun oma ura tulee päätepisteeseen tehtävässä ja uudet tuulet ja tekijät toivottavasti vievät tätä tärkeää toimintaa eteenpäin, niin koen tärkeimmäksi työkseni turvata toiminnalle mahdollisimman hyvän polun myös tulevaan, etsien uusia ohjaajia ja avustaa myös mahdollisia seurasiirtoja haluavia pelaajia eteenpäin, kun linkit moniin tahoihin on vuosien varrella karttuneet, nyt on hetki hyödyntää myös niitä, totesi Seidler, kiitellen samalla erityismaininnalla urheilutalon henkilökunnan hyvää palvelutasoa ja Vantaan kaupunkia vammaisurheilun arvostamisesta näiden vuosien aikana luomalla loistavat olosuhteet meidän turnauksillemme Tikkurilan urheilutalolla.

 

Vaikka oma ura valmennuksessa ja muissa vastuutehtävissä jää, niin liikunta pysyy jatkossakin vahvasti arjessa, mennyt kesä tarjosi jo siihen ajallisesti paljon iloa, kun ehdin polkupyörällä heittämään useat lenkit eteläisen Suomen upeissa maisemissa ja viettämään aikaa myös perheen parissa enemmän ja urheilun seuraamiseenkin katsomon puolelta jää paremmin aikaa.

Olen myös lupautunut toimimaan jatkossakin eri yhteisöjen edustajana, mm: TUL Suur-Helsingin piirin hallituksessa ja muissakin edustustehtävissä, koen tärkeäksi, että seuramme aktiivisesti on eri yhteisöissä mukana ja pitää verkostoitumisen vahvana.

 

Kaiken kruununa pidän ja tulen säilyttämään oman kasvattajaseuran, sillä olen saanut koko urheilija- ja urheiluvaikuttajapolun saanut tehdä työtä upeiden ihmisten kanssa ja nähnyt seuran monet hetket ja niiden myötä saanut olla luomassa liikkuvalle väelle olosuhteita ja liikuntakulttuurin kasvupolkua tulevaankin aikaan.

 

Harryn merkkipaaluja uran varrelta, kun ura alkoi Itä-Hakkilan kilvassa v. 1972 junnufutiksessa, sama seura kantanut koko polun ja seuran värit säilyy taustatehtävissä jatkossakin

24 vuotta futisvalmennusta

20 vuotta  kehitysvammaisten salibandyn vastuuhenkilönä

13 vuotta futistuomarointia ja pelinohjaajakoulutusta

9 vuotta Special Olympics salibandyn valmennusryhmän( maajoukkueen) joukkueenjohto- ja valmennustehtävissä

12 vuotena kisaisäntänä Suomen Palloliiton ja Uudenmaan piirin järjestämässä erityisryhmien futsal-turnauksissa Vantaalla

12 vuotta seuran puheenjohtaja

9 vuotta seuran varapuheenjohtaja

Tekonurmihanke Itä-Hakkilaan, todellista iloa futaajille tuottava kohde, jossa sain olla veturitehtävissä

Itä-Hakkilan Kilpa

Aikaisempia kirjoituksia

Itä-Hakkilan Kilpa

Itä-Hakkilan kilpa ry on vuonna 1956 perustettu urheiluseura. Sen kotipaikka on Itä-Hakkila ja toiminta-alue koko Itä-Vantaa. Seuran toiminta on historiansa aikana painottunut yleisurheiluun, painiin, lentopalloon, hiihtoon, kaukalopalloon ja jalkapalloon sekä erilaisten toimintamuotojen tarjoamiseen perheille lähellä asuinpaikkaa.

Kilpailulajeina ovat tällä hetkellä jalkapallo ja kehitysvammaisten salibandy. Seurassa harrastetaan kilpailulajien lisäksi naisten liikuntaa, alle kouluikäisten liikuntaa, miesten lentopalloa, naisten lentopalloa, pesäpalloa, salsa-latinomix, sekä perhesählyä.

Toimintamme perustuu vahvaan talkootyöhön, sekä vankkaan kouluttautumismahdollisuuteen eri lajiliittojen järjestämissä koulutustilaisuuksissa. Seuran toiminta-ajatus perustuu yhteisöllisyyteen, tasa-arvoon ja yhdenvertaisuuteen, joita kaikessa toiminnassamme pyrimme tuomaan vahvasti esille.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet