Vantaa-Seura

Huikean vuoden päätteeksi: hyvää joulua!

Kestikievarin perheaamussa oli pienten pikkujoulut joulun alla 2018.

Riina Koivisto

Vantaa-Seuralla on takanaan huikea vuosi, jonka aikana olemme järjestäneet lähes 80 yleisötapahtumaa, joissa on vieraillut melkein 12 000 henkilöä. Vuoden aikana olemme muun muassa juhlistaneet 50. vuosikirjaa, järjestäneet yli 40 vuoden kokemukselle Myllyiltoja, tehneet yleisöopastuksia eri puolilla kaupunkia, rikastaneet kaupungin kulttuurielämää Helsingan keskiaikapäivällä ja huomioineet perheen pienimmät järjestämällä kestikievarin perheaamuja. Nyt on aika kiittää yleisöämme ja yhteistyökumppaneitamme, jäseniämme ja vapaaehtoisiamme, kaikkia toimintaamme tukeneita ja toiminnastamme kiinnostuneita. Tästä on hyvä jatkaa ensi vuonna. Haluamme toivottaa kaikille rauhaisaa joulua ja onnea uudelle vuodelle 2019!

Vantaa-Seuran toiminta on joulutauolla 21.12.2018 - 6.1.2019. Joulutauon aikana yhdistyksen toimisto on kiinni ja emme käsittele kirjatilauksia tai vastaanota uusia varauksia Övre Nybackaan. Mikäli sinulla on kiireellistä asiaa, voit olla yhteydessä yhdistyksen puheenjohtajaan Andreas Koivistoon, puh. 040 704 2177.

Seuraavat tilaisuutemme tammikuussa ovat Övre Nybackan avoimet ovet ma 7.1. klo 18-19 ja kestikievarin perheaamu Övre Nybackassa ma 28.1. klo 10. Tervetuloa!

 

Vantaa-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaa-Seura

Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry on kaikille vantaalaisille tarkoitettu kotiseutuyhdistys, joka tutustuttaa kotikulmiin järjestämällä retkiä, opastuksia, luentoja ja kulttuuritapahtumia. Julkaisemme myös kirjaa Helsingin pitäjä-Vantaa, olemme Helsingan keskiaikapäivän yksi järjestäjä ja kestikievari Övre Nybackan toimija.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki Vantaan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Vantaa on kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Kotikulmien tunteminen auttaa niissä viihtymään! Tule mukaan Vantaa-Seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet