LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Bussiyhteydet eivät toimi kaikkialla Vantaalla

Helsingin seudun liikenne on todellakin väärä taho puhumaan mitään tiemaksuista! Tietenkin HSL haluaa maksuja sinne tänne ja parkkipaikat pois, jotta ihmiset joutuisivat käyttämään busseja.

Autoilijat ovat veroissa maksaneet jo ihan riittävästi ilman mitään ylimääräisiä tiemaksuja.

HSL taas vaihteeksi vaihtaa lippulaitteet, johan nuo edelliset kerkesi muutaman vuoden olemaan. Paljonko nämä uudistukset ovat tulleet maksamaan asiakkaille ja muille veronmaksajille?

Nyt on toimiva systeemi, joka tullaan vaihtamaan erittäin sekavaan systeemiin. Voi vain kuvitella, kuinka bussit myöstelevät, kun ihmiset opettelevat uusia maksuja!

Kehärata palvelee loistavasti kehäradan varrella asuvia ja työskenteleviä, mutta mites muu Vantaa?

Omalla autolla töihin meno vie minulta 20 minuuttia, vaan kun ajat kahdella eri bussilla vie se 50 minuuttia. Miksi siis suosisin bussia? Ei minulla ole aikaa tai halua laittaa lähes kaksi tuntia päivässä työmatkoihin.

Meninpä lauantaina Vantaan Nissaksesta Vantaan Askistoon. Ilman vauhdikasta juoksua bussista toiseen olisin joutunut ostamaan uuden lipun, matkaa tein yli tunnin!

Vantaa on muutakin kuin kehärata. Hinnat nousevat, mutta ei edes näinkin läheltä pääkaupunkia pääse sujuvasti bussilla Vantaan laidoilta. Ruuhkat eivät ole minua ikinä rasittaneet, silloin tietää, että bussiyhteydet eivät toimi kaikille.

Ärsyyntynyt vantaalainen

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet