Vantaa-Seura

Kestikievarin perheaamut - toimintaa kotona oleville vanhemmille lapsineen

Kestikievarin perheaamussa vanhanajan loruhetki

Nette Pulkkinen

Kestikievarin perheaamut on tapahtumasarja, jossa yhdistetään rohkeasti lapsiperheet ja historia. Jo parin vuoden ajan 200-vuotias talovanhus Övre Nybacka on kerran kuussa avannut ovensa lapsiperheille. Tilaisuudet on tarkoitettu kotona oleville vanhemmille lapsineen. Myös isovanhemmat ovat lämpimästi tervetulleita mukaan.

Ohjatun toimintahetken lisäksi kestikievarin perheaamuissa on mahdollisuus rentoon ja rauhalliseen yhdessäoloon. Tuokiot järjestetään kuukauden viimeinen maanantai, aina kello 10.00. Ohjelman lisäksi tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja keksiä. Vapaaehtoinen kahvimaksu.

Kevätkausi avataan ma 28.1. vanhanajan loruhetkellä. Lorutellaan yhdessä arkistoista ja muistoista kerätyillä vanhoilla lastenloruilla. Osallistujat saavat mukaansa lorumonisteen. Tuokio sopii parhaiten 0–3 -vuotiaille lapsille, mutta isommatkin lapset sekä sisarukset ovat tervetulleita mukaan.

Kevään 2019 ohjelma:
28.1. Vanhanajan loruhetki
25.2. Tarinatyöpajassa aiheena koti ja kotiseutu. Ohjaajana projektikoordinaattori Maiju Hautamäki Vantaan kaupunginmuseosta
25.3. Vauvajoogaa. Ohjaajana Henna-Maija Vannemaa
29.4. Kierrätysteema ja kirpputori
27.5. Retki ”Aikamatojen matkassa” Lillaksen keskiaikaiselle kyläpaikalle

Vapaa pääsy. Tervetuloa mukaan kiireettömään yhdessäoloon!

Kestikievari Övre Nybacka sijaitsee Vantaanlaaksossa osoitteessa Nybackankuja 4. Tapahtumat järjestää Vantaa-Seura–Vandasällskapet ry.

Vantaa-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaa-Seura

Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry on kaikille vantaalaisille tarkoitettu kotiseutuyhdistys, joka tutustuttaa kotikulmiin järjestämällä retkiä, opastuksia, luentoja ja kulttuuritapahtumia. Julkaisemme myös kirjaa Helsingin pitäjä-Vantaa, olemme Helsingan keskiaikapäivän yksi järjestäjä ja kestikievari Övre Nybackan toimija.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki Vantaan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Vantaa on kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Kotikulmien tunteminen auttaa niissä viihtymään! Tule mukaan Vantaa-Seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet