Vantaa-Seura

Ystävänpäivän nostalginen elokuvailta

Kotiseutuelokuva Vantaanjoen pitäjä esitetään Ylästön kotiseututalolla.

Ystävänpäivän elokuvaillassa katsotaan yhdessä nostalginen kotiseutuelokuva Vantaanjoen pitäjä vuodelta 1964. Historiallinen elokuva paljastaa Vantaalla tapahtuneen muutoksen, kasvun ja kehityksen.

Illan alkajaisiksi Vantaan historiatoimikunnan puheenjohtaja Matti Hilli kertoo kohokohtia Ylästön historiasta. Vantaa-Seuran toiminnanjohtaja Riina Koivisto kertoo muutamalla sanalla Vantaa-Seurasta sekä elokuvan jännittävistä taustoista.

Elokuvailta järjestetään ystävänpäivänä 14.2. klo 19.00 Ylästön kotiseututalolla (Sienestäjänkuja 5). Elokuvan kesto on noin 40 minuuttia. Tilaisuudessa on mahdollista ostaa Vantaa-Seuran vuosikirjoja. Kahvitarjoilu ja vapaa pääsy!

Tilaisuuden järjestävät yhteistyössä Vantaa-Seura ja Ylästön kotiseutuyhdistys.

Vantaa-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaa-Seura

Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry on kaikille vantaalaisille tarkoitettu kotiseutuyhdistys, joka tutustuttaa kotikulmiin järjestämällä retkiä, opastuksia, luentoja ja kulttuuritapahtumia. Julkaisemme myös kirjaa Helsingin pitäjä-Vantaa, olemme Helsingan keskiaikapäivän yksi järjestäjä ja kestikievari Övre Nybackan toimija.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki Vantaan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Vantaa on kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Kotikulmien tunteminen auttaa niissä viihtymään! Tule mukaan Vantaa-Seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet