EräViikingit

EräViikingit matkaa Nokialle torstaina – matsi suorana VeikkausTV:stä

salibandy.fi

EräViikingit hyppää takaisin Salibandyliigan runkosarjan ratkaisuotteluihin maaottelutauon jälkeen. Edessä on kova testi, kun Energia Areenalla peräti 11-3 kaatunut Nokian KrP lähtee hakemaan revanssia kotikentällään. Nokialaiset lähtevät otteluun kolmen ottelun tappioputkessa, kun EräViikinkien lisäksi Classic ja Oilers olivat vahvempia Raholassa. Nälkää ei kotijoukkueelta varmastikaan tule puuttumaan, kun he haluavat varmistaa paikkansa kahdeksan joukossa sekä ohittaa Indiansin seitsemältä tilalta.

EräViikingit tarvitsevat enää yhden sarjapisteen varmistaakseen playoff-paikkansa. Nelostila siintää helsinkiläisillä viiden pisteen päässä, joten käytännössä pistemenetyksiin ei loppukauden viidessä ottelussa olisi enää juurikaan varaa. Jäljellä olevasta viidestä ottelusta kolme pelataan vieraskentillä ja kaksi Energia Areenalla. Nokia-ottelun jälkeen on edessä vierasottelu Tampereella Classicin vieraana. Myös EräViikingeillä on hampaankolossa edellinen ottelu, kun OLS onnistui kukistamaan Ouluun matkanneet vierailijat maalein 4-3. Tämä pistemenetys ei varmasti kuulunut Mika Ahosen johtaman ryhmän suunnitelmiin.

Helsinkiläisten ykkösketju Jani Kukkolan johdolla on onnistunut viime otteluissa varsin tehokkaasti. Laiturit Lauri Kapanen ja Mika Moilanen ovat myös päässeet hyvään tehovireeseen kevään korvilla. Janne Hyvönen on ollut sivussa edelliset kolme ottelua ja hänen pelikuntonsa ratkeaa ottelun alla. Pitkään poissa ovat olleet myös Teemu Metsälä ja Perttu Puska. Tällä viikolla on luvassa vielä erillinen tiedote loukkaantumistilanteesta niin miesten kuin naistenkin pelaajien osalta. Santtu Strandberg pääsi maajoukkueen mukana hyvään testiin Ruotsi-ottelussa ja häneltä on myös lupa odottaa hyviä otteita kevään ratkaisuotteluissa. Eero Nuutinen oli kokoonpanossa jo Oulun ottelussa, joka edesauttaa joukkueen maalintekorintamaa.

Nokian Joona Rantala ja Henri Johansson saatiin pidettyä varsin hyvin kurissa Energia Areenalla, samaa edellytetään torstaina mikäli EräViikingit haluaa pisteitä Raholasta mukaansa. Molemmat Nokian ykköskentän pelaajat ovat liigan pistepörssin kärkikymmenikössä.

Ottelu lähtee käyntiin torstaina 7.2. klo 18:30. Ottelusta on luvassa suora lähetys VeikkausTV:n välityksellä.

EräViikingit

Aikaisempia kirjoituksia

EräViikingit

EräViikingit ry on salibandyn erikoisseura, joka syntyi Tapanilan Erän salibandyjaoston ja Salibandyseura Viikinkien yhdistymisestä keväällä 2016. Seura koostuu n. 2000 intohimoisesta jäsenestä ja liikuttaa yli 350 000 tuntia vuodessa. Miesten ja naisten edustusjoukkueet pelaavat Suomen mestaruudesta, Akatemia-joukkueen pelaajat kehittyvät miesten divarissa, sekä juniorijoukkueita on poikkeuksellisesti jokaisessa niin tyttöjen kuin poikienkin ikäluokassa. Lisäksi matalan kynnyksen harrastustoiminta, perhe- & kuntosählyt sekä salibandykoulut, ulottuu laajalle alueelle Helsingissä.

EräViikingit ry

Erätie 3, 00730 Helsinki

www.eraviikingit.fi

Uusimmat mielipiteet