LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Aurausjärjestyksessä pitäisi ottaa huomioon myös alueiden palvelut

Vantaanlaakson tiet ovat kurjassa kunnossa. Kaiken kukkaraksi eräs autoilija päätti lauantaina parkkeerata autonsa keskelle tietä, kuvan ottanut Otto Favén sadattelee.

Lukijan kuva

Poikkeuksellisen runsas lumentulo ja heittelehtivät lämpötilat ovat hankaloittaneet kaikkien liikkumista Vantaalla. Aurauskalusto on ollut liikkeellä niin paljon kuin ajajat ovat jaksaneet tehdä töitä.

On ymmärrettävää, että aurauksissa on tärkeysjärjestyksensä: valtaväylät ensin ja sitten pikkutiet. Mutta siinäkin kannattaisi käyttää harkintaa.

Vantaanlaakson Emännänkuja ja sen kääntöpaikka ovat olleet uskomattoman sohjoisia kohtuuttoman pitkiä aikoja. Aurausjärjestyksessä pitäisi ottaa paremmin huomioon läheinen päiväkoti. Kääntöpaikan parkkialuettahan käyttävät aamuisin ja iltaisin vanhemmat, kun lapsia viedään hoitoon ja haetaan sieltä. Autoja on juuttunut lumimössöön ja mies- ja naisvoimin niitä on työnnetty liikkeelle.

Oman lisänsä jo muutenkin hankalaan tilanteeseen toi lauantaina keskelle Emännänkujaa parkkeerattu musta Volvo. Että tämäkin vielä....eipä paljon kuljettajan päätä pakottanut.

Otto Favén

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet