Kansallinen Lastenliitto - Vantaa

Kesä tulee, oletko valmis pitämään #kivaayhdessä

Tiedote julkaistu alunperin 1.2.2019

Kesä tulee, oletko valmis pitämään #kivaayhdessä 

 

#kivaayhdessä lapsille 

Lastenliiton pääkaupunkiseudun yhdistysten kesän 2019 lasten kesäleirien ilmoittautuminen aukeaa 1.2.2019 kello 13:00. Toimi nopeasti ja ilmoittaudu pitämään #kivaayhdessä!  
 

Espoossa, Helsingissä, Kirkkonummella ja Vantaalla järjestetään yhteensä yli 100 leiriviikkoa alakouluikäisille. Leirit ovat päiväleirejä, joissa kaikissa on leikkimielinen teema. Helsingissä järjestetään lisäksi yöleirejä. Kesäkuussa voit valita mm. haluatko lähteä viettämään Laiskiaisten leppoisia kesäpäiviä, osallistua Velhokouluun vai miten olisi Seikkailu mikä-ihmemaassa? Voit ryhtyä myös Pokemonkouluttajaksi tai lähteä mukaan tutkimaan Metsinkäisten salattua luontoa. Kesäleirifestareita pääset viettämään niin päiväleireillä kuin Helsingin järjestämillä yöleireillä. Tämän kesän uutuutena koko pääkaupunkiseudulla järjestetään Lastenliiton #kivaayhdessä-leirejä, jonka ohjelma suunnitellaan kokonaan lasten kanssa. Näillä leireillä vaihtoehtoja löytyy niin Sarjisrallista Hemmotteluhetkiseen kuin Nokkeliin salapoliiseihin ja Takapihaturisteihin. Leirejä järjestetään myös heinä-elokuun vaihteessa, viikolla 31, Vantaalla ja Helsingissä. 

Katso alueesi leiritarjonta ja ilmoittaudu pian mukaan, sillä kaikkien Lastenliiton leireille helmikuun aikana ilmoittautuneiden kesken arvomme ilmaisen leiriviikon! 

 

#kivaayhdessä 13-14-vuotiaille nuorille 

Sinä noin 13-14-vuotias, haluaisitko ryhtyä vapaaehtoiseksi leirikaveriksi? Oletko iloinen ja innostava kaveri, joka tykkää pelailla tai askarrella ja haaveena on ehkä vanhempana työskennellä lasten parissa? Hae meille leirikaveriksi vapaamuotoisella hakemuksella. Leirikaverille leiri on ilmainen ja leirikavereille tarjotaan leirillä maksuton lounas. Leirikaveri saa myös todistuksen leirikaverina olemisesta. 

Hae leirikaveriksi!
Espoon leireille: [email protected]enliitto.fi p. 040-585 2722 
Vantaan leireille: [email protected] p. 045-1500580/Halla Herva
Kirkkonummen leireille: [email protected] p. 045-104 1492 
 

#kivaayhdessä yli 15-vuotiaille nuorille 

Lastenliiton kesäleireillä apuohjaajana voi toimia 15-vuotta täyttänyt nuori. Etsimme reippaita, iloisia ja innokkaita nuoria apuohjaajiksi leireillemme ympäri pääkaupunkiseudun. Kerrothan hakemuksessa, miksi sinä olisit juuri sopiva apuohjaaja leirillemme. Mainitsethan hakemuksessa myös, mikäli olet käynyt Lastenliiton nuorten ohjaajakoulutuksen. Haut aukeavat helmi- maaliskuussa. Seuraa rekry-sivujemme päivitystä ja hae mukaan. https://www.lastenliitto.fi/rekry/ 

 

#kivaayhdessä aikuisille 

Myös lapsialalle koulutetut aikuiset voivat hakea mukaan pitämään #kivaayhdessä. Etsimme iloisia, innokkaita ja päteviä vastuuohjaajia ja ohjaajia leireillemme ympäri pääkaupunkiseudun. Haut aukeavat helmi- maaliskuussa. Seuraa rekry-sivujemme päivitystä ja hae mukaan. https://www.lastenliitto.fi/rekry/  
 

Lastenliitto on valtakunnallinen lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka toimii ympäri Suomea järjestäen kaikille avointa kerho- ja leiritoimintaa sekä koulutuksia, retkiä, tapahtumia ja lakisääteistä iltapäivätoimintaa. www.lastenliitto.fi  

 

 

Kansallinen Lastenliitto - Vantaa

Aikaisempia kirjoituksia

Kansallinen Lastenliitto - Vantaa

Kansallinen Lastenliitto – Vantaan paikallisyhdistys ry on Vantaan alueella toimiva  lapsi- ja varhaisnuorisojärjestö, joka järjestää laadukasta toiminta lapsille, varhaisnuorille ja lapsiperheille. 

Vantaan paikallisyhdistys tarjoaa mahdollisuuksia harrastamiseen järjestämällä kerho-, leiri-, retki- ja koulutustoimintaa. Toiminnassa edistetään terveitä elämäntapoja, hyvää käytöstä, luovuutta, vahvaa itsetuntoa sekä kansainvälistä vastuuta, kestävää kehitystä ja suvaitsevaisuutta. 

Yhdistyksen tavoitteena on vaikuttaa lasten ja nuorten hyvinvointiin ja tarjota mahdollisuuksia hyvän elämän edellytysten luomiseksi. Tarkoitus on toimia perheitä yhdistävänä, vanhemmuutta tukevana, osallisuutta edistävänä ja elämyksiä tuottavana järjestönä.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet