Tikkurila-Seura

Tikkurila-Seuran valmennuspäällikkö Sami Saarikoski on hyväksytty suorittamaan Suomen Koripalloliiton huippukoripallovalmentajatutkintoa (HKVT)

Tikkurila-Seura TikS:n valmennuspäällikkö Sami Saarikoski on hyväksytty suorittamaan Suomen Koripalloliiton huippukoripallovalmentaja tutkintoa (HKVT).  HKVT- tutkinto oikeuttaa valmentamaan kaikilla sarjatasoilla kansallisessa sarjakoripallossa sekä toimimisen nuorten maajoukkuevalmentajana.

Hakijoita vuoden kestävään koulutukseen oli 36 ja heistä 18 valittiin soveltuvuuskokeiden perusteella suorittamaan tutkintoa. HKVT 2019- kurssi alkaa toukokuussa ja se käsittää seitsemän lähijaksoa, joista kaksi järjestetään ulkomailla. Lisäksi kurssiin kuuluu jaksojen välillä tehtäviä etä- ja oppimistehtäviä.

Vantaalta kurssille valittiin kaksi valmentajaa, Samin lisäksi opinnot aloittaa PuHun valmentaja Jani Salo.

Lämpimät onnittelut Sami!

https://www.basket.fi/basket/uutiset/hkvt-2019-koulutukseen-valittiin-18-valmentajaa/

Tikkurila-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Tikkurila-Seura

Tikkurila-Seura ry on vuonna 1917 perustettu nuorisoseura, joka toimii edelleen nuoriso-seurojen aatteellisten päämäärien, hyvän ihmisen ja kelpo kansalaisen kasvattamisen, ajatuksella. Seuran perusarvoina ovat tasa-arvo ja yhteisöllisyys.

Tänä päivänä seuran toiminnot ovat eriytyneet kahteen jaostoon: Koripallojaostoon ja Kulttuurijaostoon. Kulttuurijaosto toimii aktiivisena Vantaan ja lähialueiden kulttuuritarjonnan hyödyntäjänä. Nuorisotoiminta keskittyy koripallotoimintaan, jossa tavoitellaan ennen muuta liikkumisen riemua.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet