Vantaan TAFT

TAFT mukana Nuorten Harrastemessuilla

Nuorten Harrastemessut 14.4.2019 11:00-15:00 Varia, Myyrmäki, Ojahaantie 5, 01600 Vantaa

Kiinnostaako JEFU?

Tule tapaamaan meitä Vantaan TAFTilaisia Nuorten Harrastemessuille 14.4.19 klo 11-15, ja selvittämään minkälaisesta lajista on kyse! Paikan päällä voit kokeilla miten soikiopallo istuu käteesi ja kuulet lajin harrastajilta miksi he suosittelevat lajia ja seuraamme sinulle. 

Amerikkalainen jalkapallo sopii hyvin monenlaisille nuorille, niin tytöille kuin pojille, ja miksei vanhemmillekin, joilta esimerkiksi jonkin muun lajin harrastaminen on päättynyt.

Harjoittelumme on monipuolista ja kehittää kaikkia niitä ominaisuuksiasi, joilla juuri sinusta tulee hyvä jenkkifutaaja! Iloiseen porukkaamme on helppo tulla mukaan, ja peliaikaa riittää jokaiselle. 

Ellet pääse messuille, voit aina ottaa myös yhteyttä lomakkeen avulla!

Vantaan TAFT

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaan TAFT

Vantaan TAFT ry. on vantaalainen amerikkalaista jalkapalloa harjoittava seura, joka on perustettu vuonna 1981. Seura on voittanut aikoinaan ensimmäisen seurajoukkueiden Euroopan-mestaruuden vuonna 1986 ja sitä aikaisemmin Vaahteraliigan (miesten SM-sarja) vuonna 1985. Tämän jälkeen TAFT on toiminut vahvasti nuorten ja lasten liikunnan parissa ja sillä on lukuisia Suomen mestaruuksia eri ikäluokissa sekä edustajia nuorten eri maajoukkueissa.

Nykyisin Vantaan TAFT:n toiminta painottuu edelleen vahvasti nuorten ja lasten liikunnan puolelle ja haemme jatkuvasti lisää uusia harrastajia 10 - 16 vuotiaiden ikäluokkiin.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet