Vantaa-Seura

Perhekirppis ja roskapoliisi Övre Nybackassa

Kierrätyspäivä Kestikievarin perheaamussa, Övre Nybackassa 2018.

Riina Koivisto

Kestikievarin perheaamujen huhtikuun tapaamisessa maanantaina 29.4. on vuorossa kierrätysteema. 200-vuotiaan Övre Nybackan tupa täyttyy kirpputoripöydistä ja roskapoliisi neuvoo kaikenikäisiä kierrätysasioissa. Maksuttomia kirppispöytiä voi tiedustella: [email protected].

Voit tuoda kiertoon myös leluja, vaatteita ja lastentarvikkeita. Tavarat, jotka eivät löydä heti uutta omistajaa, toimitetaan SPR:lle Konttiin. Tällä kirppiksellä on rento meininki ja toimimme perheen pienimpien ehdoilla. Aloitamme kello 10 ja kirppistä jatketaan iltapäivään pienimpien jaksamisen mukaan. Kirpputori päättyy viimeistään kello 14.

Kirpputoripöydät on tarkoitettu ensisijaisesti lapsiperheille, mutta tapahtuma on avoin kaikille. Tarjolla on kahvia, teetä, mehua ja keksiä. Vapaaehtoinen kahvimaksu. Tervetuloa mukaan kierrättämään ja kiireettömään yhdessäoloon!

Övre Nybacka sijaitsee Vantaanlaaksossa osoitteessa Nybackankuja 4.

Vantaa-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaa-Seura

Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry on kaikille vantaalaisille tarkoitettu kotiseutuyhdistys, joka tutustuttaa kotikulmiin järjestämällä retkiä, opastuksia, luentoja ja kulttuuritapahtumia. Julkaisemme myös kirjaa Helsingin pitäjä-Vantaa, olemme Helsingan keskiaikapäivän yksi järjestäjä ja kestikievari Övre Nybackan toimija.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki Vantaan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Vantaa on kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Kotikulmien tunteminen auttaa niissä viihtymään! Tule mukaan Vantaa-Seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet