SB Vantaa

Edari nousi Divariin

SB Vantaan miesten Edari varmisti su 14.4. nousunsa salibandyn Divariin nappaamalla toisen voittonsa toisen karsintavaiheen vastustajastaan PoNoVosta (Lappeenranta). SB Vantaa löi kotihallilla Myyrmäen urheilutalolla - tuttavallisemmin Temppelillä - PoNoVon toisessa kohtaamisessa 7-4 ja vei siten sarjan puhtaasti voitoin 2-0.

SB Vantaa haki lauantaina avausvoiton Lappeenrannasta ja karkasi sunnuntaina PoNoVolta toisen erän lopussa, kun Samuli Raumanni osui kahdesti ylivoimalla ja Lari Lundström kerran vieden Edarin tilanteesta 3-3 nopeasti 6–3-johtoon. PoNoVo kavensi vielä kolmannen erän alussa maalilla lukemiin 6 - 4, mutta Edari viimeisteli voittonsa erän lopussa tyhjään maaliin ja ottelu päättyi Vantaalle 7 - 4. 

Divarin 1. karsintakierroksella SB Vantaa vei otteluvoitot FoSua vastaan 2 - 0. 

Divarikarsintojen tilastot tästä linkistä.

Myyrmäen urheilutalolla nähdään siis ensi kaudella Divari-otteluita.

SB Vantaa

Aikaisempia kirjoituksia

SB Vantaa

SB Vantaa on yksi Suomen suurimpia salibandyseuroja. Seurassamme toimii lukuisa määrä sekä joukkueita että harrasteryhmiä niin lapsille, nuorille kuin aikuisillekin. Järjestämme myös äiti-vauvajumppia ja taaperojumppia sekä perhesählyä. Monilajikerhoissa lapset pääsevät kokeilemaan useampaa eri lajia. 

Koulujen loma-aikoina pidämme koululaisille liikunta- ja salibandyleirejä. Salibandykouluissamme nuorimmat pelaajat ovat 5-vuotiaita, perhesählyyn aikuisen kanssa pääsevät jo 3-vuotiaat nassikat. Aikuisten salibandykoulut ja kuntosählyryhmät tarjoavat harrastusmahdollisuuden eri ikäisille aikuisille.

Toimintamme on keskittynyt Länsi- ja Keski-Vantaalle. Edustusjoukkueemme pelaavat kotipelinsä Myyrmäen urheilutalolla.

Tavoitteemme on tarjota mahdollisuus salibandyn pelaamiseen kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille, halusitpa sitten kilpailla tai "pelkästään harrastaa". SB Vantaa on myös Nuori Suomi Sinettiseura. Ja salibandy on "peli meille kaikille". Tervetuloa mukaan!

Lue lisää kotisivuiltamme: www.sbvantaa.fi

Uusimmat mielipiteet