Puhallinorkesteri Louhi

Puhallinorkesteri Louhi Martinuksessa 3.5.

Puhallinorkesteri Louhi järjestää vapun jälkeen pitkästä aikaa oman konsertin Kulttuuritalo Martinuksessa. Vuonna 2014 pidetyn edellisen konsertin jälkeen olemme konsertoineet mm. Martinlaakson koululla, Kauniaisissa, Saksassa, Korson Lumosalissa ja Temppeliaukion kirkossa. Martinus on meille kuitenkin kotisali ja on ollut ilo havaita, että kuorojen kanssa yhteistyössä järjestetyt Lauantain toivotut -konsertit ovat saavuttaneet suuren suosion jo monen vuoden aikana..

Tällä kertaa Louhi keskittyy kapellimestari Okko Kivikatajan johdolla suurelle puhallinorkesterille sävellettyihin teoksiin. Orkesterin konserttivahvuus on nyt noin 40 soittajaa ja kokoonpanossa ovat kaikki puu- ja vaskipuhaltimet sekä mittava lyömäsoitinkalusto. Konsertti alkaa Gustav Holstin Hammersmith-teoksella, jossa Thames-joki jatkaa ikuista virtaansa Lontoon hälyn keskellä. Seuraavaksi kuullaan luonteeltaan aivan toisenlainen Philip Sparken vauhdikas Music for a Festival. Väliajan jälkeen ollaan jo Ranskassa - Gabriel Faurén Pavane ja Gabriel Piernén Chanson d`Autrefois rauhoittavat tunnelmaa ennen siirtymistä toiseen värikkäseen  pääkaupunkiin George Gershwinin Amerikkalainen Pariisissa -teoksen parissa.

Konsertin kesto on noin 1,5 tuntia ja siinä on väliaika. Liput konserttiin maksavat 20€ (+2,50€ toimituskuluja) ja niitä voi hankkia ennakkoon osoitteesta ticketmaster.fi. Martinuksen ovelta lippuja voi ostaa tuntia ennen konserttia, huom. vain käteisellä.

Tervetuloa konserttiin!

Puhallinorkesteri Louhi

Aikaisempia kirjoituksia

Puhallinorkesteri Louhi

Puhallinorkesteri Louhi on vuodesta 1970 alkaen kasvanut Kaivokselan seurakunnan pienestä puhallinyhtyeestä 30 hengen soittajistoksi. Louhi soittaa musiikkia "Sibeliuksesta sambaan" eli ohjelmisto on monipuolinen ja myös haastava. Louhella on vuosittain pari omaa konserttia ja 10-15 muuta esiintymistä Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla.

Orkesteri julkaisi ensimmäisen levynsä vuonna 2008 otsikolla "Louhen puumerkki". Puhallinorkesteri Louhen kapellimestarina on syksyllä 2010 aloittanut Okko Kivikataja, joka jatkaa Anne Peltosen ja Raimo Voutilaisen ansiokasta työtä orkesterin edessä. Orkesterin toimintaa tukee Vantaankosken seurakunta.

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet