Helsingin Suunnistajat

Kaupunkisuunnistus Senaatintorilla 11.6.

Helsingin Kaupunki

Helsingin Suunnistajat yhdessä Helsingin kaupungin kanssa tarjoaa kaupunkilaisille hienon mahdollisuuden kokeilla suunnistusta ainutlaatuisessa ympäristössä Helsingin keskustassa. Tapahtumassa on tarjolla vauhdikas labyrinttisuunnistus lapsille ja koko perheelle ja lajista kiinnostuneille kaupunkisuunnistus keskustan upeissa kortteleissa.

Päivän päätapahtuma on suunnistuksen maailmancupin sprinttiviesti kl. 17:55-18:50. Kisaa voi seurata parhaiten Tuomiokirkon portailta, josta näet lähdöt, vaihdot ja maaliintulon. Isolta screeniltä näet myös kilpailun ratkaisuhetket lähikortteleissa. Palkintojenjako on 19:00-19:10.

Kisan jälkeen jokainen voi testata omia taitojaan avoimessa sprinttisuunnistuksessa kisakartalla.

KAUPUNKISUUNNISTUS SENAATINTORILLA 11.6

16:30-17:30 on mahdollista kokeilla lasten labyrinttisuunnistusta yksin tai vanhempien kanssa, ikäsuositus 5 v. ja sitä vanhemmat

17:00-20:00 kuka tahansa voi kokeilla kaupunkisuunnistusta ympäri lähikortteleita ja kaupungin keskustaa

19:10-20:00 on avoin sprinttisuunnistus maailmancupin kartalla (maksuton ilman ajanottoa; ajanotolla maksu 7 €, huom 
ajanotto edellyttää ennakkoilmoittautumista sivulla http://helsinginsuunnistajat.fi/kaupunkisuunnistus-senaatintorilla/

Artikkelikuva: Helsingin kaupunki

Kaupunkisuunnistus Facebookissa

Mediatiedote 15.2.2019 / Helsingin Suunnistajat

www.helsinginsuunnistajat.fi

 

Suunnistuksen maailmancupin kolme osakilpailua sisältävä avauskierros kilpaillaan Suomessa 8.-11.6.2019. Sprinttikilpailun keskuspaikkana on Helsingin Senaatintori, jolta ei ole koskaan järjestetty suunnistuskilpailua saatikka arvokilpailua. Kilpailumuotona on sprinttiviesti, jossa juostaan neljä osuutta niin, että naiset aloittavat ja lopettavat ja miehet juoksevat kaksi keskimmäistä osuutta. Kilpailu alkaa tiistaina 11.6.2019 klo 17:55 yhteislähdöllä ja se kestää noin tunnin.

Helsingin Suunnistajat

Aikaisempia kirjoituksia

Helsingin Suunnistajat

Helsingin Suunnistajat ry. (HS) on vuonna 1943 perustettu suunnistuksen erikoisseura sekä kilpasuunnistajille että harrastesuunnistajille ja kuntoilijoille. Seuraan kuuluu noin 880 jäsentä, joista yli viidesosa on alle 21-vuotiaita. Jäsenistä 60 % asuu Helsingissä ja 35% Espoossa ja Vantaalla.

Helsingin Suunnistajat on maamme eturivin suunnistusseuroja.

http://helsinginsuunnistajat.fi/

Uusimmat mielipiteet