Vantaa-Seura

Lapset pääsevät retkelle keskiaikaan

Kestikievarin perheaamujen kevään viimeisellä tapaamisella retkeillään keskiaikaan.

Riina Koivisto

Kestikievarin perheaamun kevätkauden viimeinen tapaaminen ma 27.5. on retki! Lähdemme yhdessä tutustumaan muinaispuistoon, joka on Lillaksen keskiaikainen kylätontti. Tontilla asui satoja vuosia sitten keskiajalla pitäjän mahtimies, kauppias Jöran Bonde. Kenties tapaamme retkellä myös muutaman salaperäisen aikamadon.

Lähtö kestikievari Övre Nybackan (os. Nybackankuja 4) päätalon edestä klo 10.00. Kävelyä yhteen suuntaan noin 1 kilometri, lastenvaunut voi ottaa mukaan. Ota mukaan myös omia eväitä ja istuinalusta tai viltti.

Retki on tarkoitettu ensisijaisesti kotona oleville vanhemmille lapsineen.

Retkelle on vapaa pääsy. Järj. Vantaa-Seura ry. Tervetuloa!

Retki on osa Euroopan kulttuuriympäristöpäiviä.

Vantaa-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaa-Seura

Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry on kaikille vantaalaisille tarkoitettu kotiseutuyhdistys, joka tutustuttaa kotikulmiin järjestämällä retkiä, opastuksia, luentoja ja kulttuuritapahtumia. Julkaisemme myös kirjaa Helsingin pitäjä-Vantaa, olemme Helsingan keskiaikapäivän yksi järjestäjä ja kestikievari Övre Nybackan toimija.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki Vantaan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Vantaa on kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Kotikulmien tunteminen auttaa niissä viihtymään! Tule mukaan Vantaa-Seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet