LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Roskienkerääjän ivallinen käytös oli liikaa

Kiitos kaikille vapaaehtoisille henkilöille, jotka siivoatte Martinlaaksoa puhtaaksi roskista. Jos kuitenkin omaat jo valmiiksi negatiivisen ennakkoasenteen kaikkia koiranulkoiluttajia kohtaan, olisi ehkä parempi jäädä kotiin.

Olin koirani kanssa kävelyllä ja asianmukaisesti kerännyt koirani jätökset siihen tarkoitettuun jätöspussiin. Kannoin pussia mukanani, kun satuimme ohittamaan tällaisen vapaaehtoisen roskienkerääjän.

Aluksi hän sanoi ystävällisesti, että "voit laittaa sen kakkapussin tänne roskapussiin". Tämän jälkeen hän sanoi perään hyvin ivalliseen sävyyn "ettei se lennä nurmikolle."

Sanoin hänelle, että olin viemässä jätöspussia seuraavaan roskikseen, joka sijaitsee kotini vieressä. Tähän tämä roskien kerääjä tuhahti ivalliseen sävyyn "niitähän on vain niin harvassa, että liekö mennyt sinne".

Tuskinpa olisin edes vaivautunut ikinä ostamaan näitä jätöspusseja ja keräämään koirani jätöksiä pussiin, jos tarkoitukseni olisi ollut heittää pussi sitten johonkin luontoon!

Vapaaehtoiselle roskienkerääjälle: Jos todellakin haluat kuittailla koirien omistajille, niin kyttää nyt ihmeessä sellaisia, jotka jättävät ne jätökset sinne tienvarsille.

Koiran ulkoiluttaja

Lukijalta

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet