Vantaa-Seura

Övre Nybackan joulumarkkinoille haetaan käsityöläisiä

Övre Nybackan joulumarkkinoilla on runsas tarjonta käsityöläisten ja lähituottajien tuotteita.

Riina Koivisto

Joulun tunnelma ja käsityöläisten sekä lähituottajien myyntikojut valtaavat jälleen kestikievari Övre Nybackan talon sekä pihamaan.

Pientä maksua vastaan tarjolla on enää muutama myyntipaikka sisällä sekä useampia talon ulkopuolella.

Myyntipaikat ovat olleet viime vuosina erittäin suosittuja. Övre Nybackan joulumarkkinoilla halutaan tarjota kävijöille mahdollisimman monipuolisia tuotteita.

  • Meillä on sisätiloissa vapaana enää muutama myyntipaikka, joihin haemme lahja- ja sisustustuotteisiin erikoistuneita käsityöläisiä. Myös leivonnaisten myyjälle olisi tilaa, kertoo Karoliina Junno-Huikari Vantaa-Seurasta.

Övre Nybackan joulumarkkinat järjestetään perinteisesti viikkoa ennen ensimmäistä adventtia, tänä vuonna lauantaina 23.11. kello 12–16.

Tapahtuman oheisohjelma julkaistaan myöhemmin syksyllä. Joulun odotus on hyvä aloittaa Övre Nybackasta, tervetuloa vierailemaan markkinoilla!

Jos olet kiinnostunut tulemaan meille myyjäksi, ota yhteyttä: [email protected]. Koska paikkoja on tarjolla hyvin rajoitetusti, joudumme valikoimaan myyjät tuotetarjonnan mukaan.

Övre Nybacka on 200-vuotias tunnelmallinen entinen kestikievari. Maatilan rakennukset ovat säilyneet harvinaisen hyvin kasvaneessa kaupungissa. Övre Nybacka sijaitsee Ylästön ja Vantaanlaakson rajamailla, osoitteessa Nybackankuja 4, 01670 Vantaa.

Vantaa-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaa-Seura

Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry on kaikille vantaalaisille tarkoitettu kotiseutuyhdistys, joka tutustuttaa kotikulmiin järjestämällä retkiä, opastuksia, luentoja ja kulttuuritapahtumia. Julkaisemme myös kirjaa Helsingin pitäjä-Vantaa, olemme Helsingan keskiaikapäivän yksi järjestäjä ja kestikievari Övre Nybackan toimija.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki Vantaan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Vantaa on kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Kotikulmien tunteminen auttaa niissä viihtymään! Tule mukaan Vantaa-Seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet