Vantaa-Seura

Övre Nybackan joulumarkkinoilta löydät joulun tunnelman

200-vuotiaan kestikievari Övre Nybackan joulumarkkinat alkavat jo pihapiiristä.

Riina Koivisto

Kestikievari Övre Nybackan joulutapahtumissa pääset kokemaan joulun tunnelmaa! Övre Nybackan tunnelmallisilla joulumarkkinoilla la 23.11. klo 12–16 vanha kievari ja sen pihamaa täyttyvät käsityöläisten ja lähituottajien myyntikojuista. Notkuvilta pöydiltä löydät leivonnaisia ja hunajaa, käsityöläisten villa- ja huopatuotteita, koruja, joulukortteja ynnä muita ihania sisustustuotteita. Markkinoiltamme löydät ainutlaatuiset lahjat lähimmillesi ja viemisiä vierailuille.

Vantaa-Seuran pop up -kahviosta voit ostaa kahvia, teetä, glögiä ja joulutorttuja. Ulkona paistamme lettuja, joihin voit valita joko suolaisen tai makean täytteen. Varaathan mukaan käteistä rahaa ostoksia varten. Myymme markkinoilla tietysti myös yhdistyksen Helsingin pitäjä – Vantaa -vuosikirjoja.

Joulupukki vierailee talossa kello 13–14 ja lasten askartelupisteellä syntyvät jouluiset askartelut. Kello 14.30 alkaa ulkoilmaopastus, jolla kerrotaan Övre Nybackan historiasta sekä alueen vanhoista jouluperinteistä. Lämpimästi tervetuloa Övre Nybackan joulumarkkinoille!

Joulun aikaan Övre Nybackassa tapahtuu muutakin! Sunnuntaina 24.11. klo 16 kauneimmat joululaulut kajahtavat 200-vuotiaan Övre Nybackan salissa. Mukaan mahtuu korkeintaan 60 henkilöä. Maanantaina 25.11. on kestikievarin perheaamussa pienten pikkujoulujen aika. Vauvat ja taaperot vanhempineen sekä isovanhempineen ovat tervetulleita tunnelmoimaan ja seurustelemaan Övre Nybackan joulukuusen äärelle. Laulamme joululauluja, askartelemme, leivomme pipareita sekä tonttuilemme. Tarjolla glögiä ja piparia.

Övre Nybackan tunnelmalliset ja kodikkaat tilat voit varata myös omaa tilaisuuttasi tai juhliasi varten. Övre Nybackan avoimissa ovissa ma 2.12. klo klo 18–19 on helppo tutustua talon mahdollisuuksiin. Talvikauden tilaisuuksien alennus talovuokrasta on 15 prosenttia normaalihinnoista!

Kestikievari Övre Nybacka sijaitsee Ylästön ja Vantaanlaakson rajalla, osoitteessa Nybackankuja 4. Tapahtumiin on vapaa pääsy. Tilaisuudet järjestää Vantaa-Seura–Vandasällskapet ry.

Vantaa-Seura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaa-Seura

Vantaa-Seura-Vandasällskapet ry on kaikille vantaalaisille tarkoitettu kotiseutuyhdistys, joka tutustuttaa kotikulmiin järjestämällä retkiä, opastuksia, luentoja ja kulttuuritapahtumia. Julkaisemme myös kirjaa Helsingin pitäjä-Vantaa, olemme Helsingan keskiaikapäivän yksi järjestäjä ja kestikievari Övre Nybackan toimija.

Vantaa-Seura toivottaa kaikki Vantaan historiasta ja kulttuurista kiinnostuneet tervetulleiksi mukaan yhdistyksen toimintaan. Vantaa on kotikaupunkimme, josta olemme ylpeitä. Kotikulmien tunteminen auttaa niissä viihtymään! Tule mukaan Vantaa-Seuraan!

Lue lisää kotisivuiltamme!

Uusimmat mielipiteet