Vantaan Voimisteluseura

Team Vantaa on valmiina Turkuun

Team Vantaa Tallinnan Mall Kalve Memorial kilpailussa tammikuussa 2020

Joukkuevoimistelun kilpailukausi käynnistyy tulevana viikonloppuna, kun sekä Maailmancupin että nuorten Challenge Cupin valintakilpailu käydään Turussa Kupittaan palloiluhallilla. Kilpailussa valitaan Suomen edustus Maailmancupin ensimmäiseen ja toiseen osakilpailuun.

Turussa nähdään naisten sarjassa kahdeksan ja nuorten sarjassa 13 joukkuetta ympäri Suomea. Vantaan Voimisteluseuran edustusjoukkue Team Vantaa on valmiina viikonlopun kilpailuun.

"Joukkueella on hyvä harjoitusjakso takana ja olemme saaneet paljon arvokasta palautetta tuomareilta. Viime päivinä olemme hakeneet harjoituksissa ohjelmaan rohkeutta ja uskallusta lisää. Tytöt ovat hyvässä iskussa ja luotan heidän tekemiseensä", kertoo joukkueen valmentaja Jutta Flinkman

Myös joukkueen urheilijat Hilma Kanerva ja Sonja Laatikainen kertovat, että on mahtavaa päästä taas kilpailumatolle. 

"Meillä oli aamulla hyvä aamuharjoitus ja tämän viikon harjoituksissa on tarkoitus keskittyä vielä rohkeuteen ja ilmaisuun. Ihana päästä näyttämään uusi ja erilainen ohjelmamme myös kotimaan kentillä", jatkavat Hilma ja Sonja. 

Vantaan Voimisteluseurasta lähtee Turkuun myös bussillinen seuran nuorempia joukkuevoimistelijoita idoleitaan kannustamaan.

Team Vantaa:​
Veronika Freidenberg
Aliisa Huang
Hilma Kanerva 
Oona Kanniainen 
Anniina Kauko
Sonja Laatikainen 
Anna Lähdeoja 
Saana Paju 
Laura Pelander 
Emilia Vehkavaara
Pihla Vento
Taika Vuorio

Valmentajat: Jutta Flinkman, Olga Ponikarova, Hanna Asikainen, Ida Hahtola, Kirsi Valasti ja Hanna Korjus

Lisätietoa kilpailusta löydät täältä.

Vantaan Voimisteluseura ry (VVS) on vuonna 1976 perustettu vantaalainen liikunnan suurseura. Seurassa on jäseniä yli 3000 ja se on yksi Voimisteluliiton suurimmista jäsenseuroista. Vantaan Voimisteluseuralla on pitkät perinteet joukkuevoimistelussa. Seuran joukkueet ovat saavuttanut useita mitaleja sekä SM- että World Cup-tasolla. Vuonna 2005 seuran Frida-joukkue palkittiin MM-hopealla.

Vantaan Voimisteluseura

Aikaisempia kirjoituksia

Vantaan Voimisteluseura

Vantaan Voimisteluseura ry (VVS) on vuonna 1976 perustettu länsi-vantaalainen voimistelun ja tanssin suurseura. Seuralla on jäseniä noin 1200. VVS tarjoaa harrastus- ja kilpailuelämyksiä monipuolisesti voimistelussa, tanssissa ja hyvän mielen harrasteliikunnassa läpi koko elämänkaaren. Joukkuevoimistelussa seura toimii lajin kansainvälisellä huipulla. VVS on aktiivinen tapahtumajärjestäjä ja seura-aktiivien kohtauspaikka, johon liittyminen ja mukaantulo on helppoa ja palkitsevaa.

- Liikutamme laadukkaasti hyvällä mielellä -

www.vantaanvoimisteluseura.fi

Uusimmat mielipiteet