(PÄÄKIRJOITUS) Pääkaupunkiseudun neljän kaupungin valtuustot kokoontuivat alkuviikosta yhteiskokoukseensa Vantaalle. Kokouksesta lähti selvä viesti hallitukselle: Helsingin, Espoon, Vantaan ja Kauniaisten kaupunginvaltuustot tukivat kukin omissa kokouksissaan lausuntoa, jonka mukaan sote- ja maakuntauudistus on peruttava.

Ruuhka-Suomi on huutanut korpeen

3 kommenttia Lisää kommentti

Ylivertaisuuden harha on yleinen ongelma politiikassa, jossa poliitikko näyttelee älykkäämpää kuin on.

On helppoa luvata eläkeläisille lisää rahaa, kun ei kerro sen johtavan palkansaajien verotuksen ja eläkemaksujen nostoon. Puhutaan vain eduista, ei niiden hinnasta.

Demarit valitsivat populismin

40 kommenttia Lisää kommentti

(PÄÄKIRJOITUS) Vappupuheiden lomassa julkaistiin gallup, jonka tulosta ei juuri sivuttu puheissa, vaikka aihe oli mitä kuumottavin. Uutissuomalaisen vapunpäivänä julkaiseman kyselytutkimuksen mukaan joka toinen suomalainen olisi valmis helpottamaan kaikkien yritysten mahdollisuutta irtisanoa työntekijä niin sanotuilla henkilöperusteilla.

Puolet helpottaisi irtisanomista

12 kommenttia Lisää kommentti

Tervetuloa Vantaan Sanomien blogeihin!

Vantaan Sanomat tarjoaa kaikille mahdollisuuden pitää omaa blogia. Blogistit ovat pääosin aktiivisia vantaalaisia, mutta joukkoon mahtuu myös kirjoittajia muualta. Lue tältä sivulta uusimmat blogikirjoitukset tai klikkaa oikeasta palstasta tiettyyn blogiin. 

 

Haluatko blogistiksi?

 

Oletko aktiivinen kansalainen, joka haluaa tuoda mielipiteensä julki laajalle yleisölle? Ota yhteyttä toimitukseen.