Mies näkee naisessa muutakin kuin älyn

Näin joulun tienoissa tulee - kinkkumässäilyn lisäksi - paatuneenkin miehen mieleen raamatullisia asioita. Esimerkiksi se, että luoja loi naisen miehen iloksi, silmänruuaksi ja leikkikaluksi.

Näinhän suuressa manuaalissa sanotaan.

Norminainen syntyi kuudessa arkipäivässä miehen kylkiluusta ja muista varaosista, mitä nyt mistäkin sattui löytymään. Pääasiassa liukuhihnalta tuli oikein hyvää tavaraa – maanantaikappaleita lukuunottamatta.

Maanantaikappaleet ovat sitä harmaata nutturaosastoa, jota löytyy työväenopiston pitsinnyplääjäkerhoista ja tarjoustuotteita myyvien kauppojen kassajonoista.

Lepopäivää luoja ei pyhittänyt, sillä sunnuntaina hän loi blondin. Siitä iso kiitos!

Kuulostaa uskomattomalta, mutta kaikki on yhtä totta kuin Korvatunturin joulupukki. Nainen luotiin tarkoituksella houkuttelevaksi, jotta miehillä alkaisi alahuuli väpättää ja he pyrkisivät tavoitteelliseen lähikontaktiin vastakkaisen sukupuolen kanssa.

Nainen luotiin tarkoituksella houkuttelevaksi, jotta miehillä alkaisi alahuuli väpättää.”

Muutenhan maa ei täyttyisi rakkauden hedelmistä, mikä olisi vastoin ison kirjan ohjeita.

Luin jo pikkupoikana Joka kodin lääkärikirjasta, että terve mies näkee naisessa pääasiassa muita kuin älyllisiä ominaisuuksia. Sama pätee poikiin ja tyttöihin.

Kyse on luonnollisesta asiasta, jota kaikki eivät kuitenkaan ymmärrä.

Oulussa esimerkiksi joku seurakuntatäti kutsui jokin aika sitten jäähallien cheerleader-tyttöjä pyllynheiluttajiksi, jotka on tuotu halliin vain setiä varten.

Olipa rumasti sanottu kilteistä perhetytöistä.

Samaan optiseen harhaan eksyi aikoinaan pääkaupunkiseudulla toimiva pikkuseurakunta. Se lopetti poikien kuskaamisen lätkäotteluihin, koska juipit tuijottivat viuhkoja heiluttavia tyttöjä niin tiiviisti, että kaukalon tapahtumat jäivät pahasti taka-alalle.

Sama kuin veisi tikkarin lapsen suusta.

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet