Mestarimyyjän terhakkaat apulaiset

Hei, onko sinulla hetki aikaa, kysyy hunajainen ääni puhelimessa. En ehdi edes vastata, kun tyttö alkaa kaupata erilaisia venelehtiä.

Puhelinmyyntiin pikakoulutettu neiti loihtii ääneensä niin paljon seksiä ja mielikuvatasolla olevia houkutuksia, että jo sen perusteella olen tehdä kaupat – varsinkin kun vuoden tilaukseen saa kolmen kuukauden lehdet ilmaiseksi.

Sitten tajuan, ettei minulla ole venettä ja vaimokin tulee jo laiturilla merisairaaksi. Kieltäydyn kohteliaasti.

Samanlainen lirkuttelija oli aikoinaan pankissa. Tyttö sai minut houkuteltua mukaan kaikkiin mahdollisiin sijoitusrahastoihin pehmeän samettisella äänellään.

Pankin kakkukahveilla tämä seksipommi paljastui sittemmin kuusikymppiseksi isoäidiksi, jonka naamassa oli syyliä ja ylähuulen päällä hennot viikset.

Pettymys oli suuri. Pankkiahan siinä oli vaihdettava.

Meitä miehiä vedätetään koko rahan edestä, koska naiset käyttävät häikäilemättä hyväkseen seksuaalista valtaa, joka heillä on.

Otetaan esimerkiksi vaatekaupan miesten osasto. Hämmentynyt mies seisoo rekkien välissä ja hikoilee, kun sirpsakka typy pyörii mittanauhan kanssa ympärillä ja kehuu miehen leveitä hartioita – joihin kumma kyllä istuu hyvin mikä tahansa paita tai takki.

Uhkea tytteli osaa asiansa. Neidin pusero on juuri sen verran alimitoitettu, että terhakkaat myymäläapulaiset ovat koko ajan iloisesti mukana myyntitapahtumassa. Pysthollarit tyttö on tietysti unohtanut kotiin.

Välillä neito kurkottaa jakkaran päällä ottamaan ylähyllyltä farkkuja, mutta nieleskelevä ja yhä enemmän hikoileva mies keskittyy vain tuijottamaan kaikkea sitä, mitä liian lyhyt hame ei peitä.

Mestarimyyjä myy puolessa tunnissa miehelle neljä kassillista vaatteita, joihin menee kuukauden nettopalkka.

Myymälän ulkopuolella mies tajuaa, että kauluspaita – jota mies alunperin lähti hakemaan – jäi ostamatta.

On siinä taas vaimolle selittämistä.

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet