Paikalliset

Martinlaakson terveysasemalta löytyy paras työyhteisö

Martinlaakson terveysasema on palkittu parhaana työyhteisönä Vantaan kaupungin Hyvä työyhteisö -kilpailussa.

Terveysasemalla on hyvä maine ja työntekijät suosittelisivatkin omaa työpaikkaansa ystävälleen. Mukavalle työpaikalle on myös helpompaa houkutella uusia työntekijöitä. Martinlaaksossa kaikki lääkärinvirat ovatkin täytettynä.

Martinlaaksossa töiden sujuvuutta parantaa eri ammattiryhmien välisen hierarkian madaltaminen. Käytännössä esimerkiksi hoitajat voivat perehdyttää uuden lääkärin hoitotyöhön.

Terveysasemalla on myös aloitettu päiväpoliklinikkatoiminta, jossa asiakkaat pääsevät hoitajan vastaanotolle akuutissa asiassa ilman ajanvarausta.

Martinlaakson terveysasema on noin 30 000 vantaalaisen terveysasema. Siellä työskentelee 35 työntekijää.

Hyvä työyhteisö -kilpailussa kunniamaininnan sai Vantaan aikuisopisto.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

Olen ollut useita vuosia

Olen ollut useita vuosia Martsarin terveyskeskuksen asiakas,nyt en enää.Aina sinne mennessäni ja tullessani mieleen jäi hyvä olo.Hyvä hoitohenkilökunta ja siivouspalveluista vastaavat henkilöt. Onnea ja samanlaista jatkoa.On hienoa olla vantaalainen.Joskus tyytyväinenkin!

Jes ! Lopetettu Katriinan

Jes ! Lopetettu Katriinan terveysasemahan liitettiin Martinlaaksoon ja tyytyväisyys sen kuin lisääntyy tämän jutun perusteella. Jatkamalla samaa logiikkaa voidaan vihdoinkin toteuttaa alueelliset kolme pääterveysasemaa ja järkiperäistää terveysasematoiminta ja säästää samalla rahaa.

MITÄ VANTAAN SOSTERI VASTAA !

MITÄ VANTAAN SOSTERI VASTAA !!!. VOIKO SOSTERIN HENKILÖSTÖ KUITENKAAN HYVIN..Mitä on kuulunut peltolan torilla työsuhteiden ketjutuksia,työntekijöiden pakkosiirtoja vastoin omaa tahtoa,työsuhteiden perusteettomia päättämisiä, käräjöintiä jonka yhteydessä sosterin virkamiehen puolelta todistaan vaikuttamista.. onko ostettu palkinto

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu