Turistin tuskaa etelässä

Hiihtoloma etelässä on yliarvostettu juttu. Tämän voin sanoa nimimerkillä ”kokemusta on”.

Olen kokenut kauhun hetkiä marokkolaisessa vessassa, jossa oli wc-pöntön sijasta vain reikä lattiassa. Tuulennopeus oli nolla, mutta silti huojuin pömpelissä kuin myrskyn silmässä.

Kopin ulkopuolella virnistellyt julli laskutti jokaisesta vessapaperin palasta kiskurihinnan. Hän tiesi, minkälaisessa pulassa on turisti, jolla on ärhäkkä matkaripuli 35 asteen helteessä.

Turkissa matkustin 800 kilometriä modernissa bussissa, jossa matkatoimiston mainoksen mukaan oli ilmastointi, vessa, tarjoilua ja hyvät jalkatilat.

Matka kesti kymmenen tunnin sijasta 24 tuntia. Ilmastoinnin hoiti kattoikkuna, joka oli koko matkan ajan kiinni.

Vieressäni istunut mies poltti kuin korsteeni. Käytävällä oli kymmenkunta lammasta ja vessaan ei päässyt – koska sitä ei ollut.

Kreikassa hotellin tarjoilijapoika hoki minulle ja vaimolleni joka aamu ja ilta koko kahden viikon loman ajan yhtä ja samaa mantraa: I fuck you, I fuck you.

Kaveri pisti huulensa tötterölle kuin pusukala ja näytti siltä kuin olisi halunnut, että poskeen työnnetään jotain. Ajattelin, että tässähän on kaveri, jollaisista äiti on aina varoittanut – ja pidin matalaa profiilia.

Lopulta tajusin, että poika oli luultavasti katsellut salaa aikuisille tarkoitettuja englannin kielen opetusvideoita ja kopioinut niistä muistiinsa joitakin avainsanoja.

Otin kansainvälisen elekielen käyttöön ja näytin poitsulle, mikä ero on englannin kielen sanoilla rakastaa ja tehdä rakkautta. Kaveri pyörtyä kupsahti siihen paikkaan.

Lanzarotella makoilin suihkun jälkeen alasti kuivattelemassa itseäni, kun huoneeseen pöllähti siivooja. Nainen jähmettyi suolapatsaaksi ja tuijotti minua kuin krokotiili pientä virtahepoa.

Hetken luulin, että edessäni on naissarjaraiskaaja. Kun rouva alkoi kirkua, tajusin että hän olikin nähnyt jotain sellaista, josta ei paikallisen tyttökoulun terveysopin tunneilla ollut koskaan ollut puhetta.

Kommentit (3)

Kommentit

Tuo oli kyllä illan

Tuo oli kyllä illan piristävin pläjäys, varsinkin tuo viimeinen lause! :D

Niinpä oli... juopon tie on

Niinpä oli... juopon tie on raskas kulkea :-)

Paljon on matkustettu mutta

Paljon on matkustettu mutta moista ei ole tapahtunut.Kyllä on 99% ollut mukavia muistoja mutta en kyllä matkusta sillä periaattella että halvin ja syrjäisin hotelli,ei todellakaan.

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet