Mestarimyyjän terhakkaat apulaiset

Hei, onko sinulla hetki aikaa, kysyy hunajainen ääni puhelimessa. En ehdi edes vastata, kun tyttö alkaa kaupata erilaisia venelehtiä.

Puhelinmyyntiin pikakoulutettu neiti loihtii ääneensä niin paljon seksiä ja mielikuvatasolla olevia houkutuksia, että jo sen perusteella olen tehdä kaupat – varsinkin kun vuoden tilaukseen saa kolmen kuukauden lehdet ilmaiseksi.

Sitten tajuan, ettei minulla ole venettä ja vaimokin tulee jo laiturilla merisairaaksi. Kieltäydyn kohteliaasti.

Samanlainen lirkuttelija oli aikoinaan pankissa. Tyttö sai minut houkuteltua mukaan kaikkiin mahdollisiin sijoitusrahastoihin pehmeän samettisella äänellään.

Pankin kakkukahveilla tämä seksipommi paljastui sittemmin kuusikymppiseksi isoäidiksi, jonka naamassa oli syyliä ja ylähuulen päällä hennot viikset.

Pettymys oli suuri. Pankkiahan siinä oli vaihdettava.

Meitä miehiä vedätetään koko rahan edestä, koska naiset käyttävät häikäilemättä hyväkseen seksuaalista valtaa, joka heillä on.

Otetaan esimerkiksi vaatekaupan miesten osasto. Hämmentynyt mies seisoo rekkien välissä ja hikoilee, kun sirpsakka typy pyörii mittanauhan kanssa ympärillä ja kehuu miehen leveitä hartioita – joihin kumma kyllä istuu hyvin mikä tahansa paita tai takki.

Uhkea tytteli osaa asiansa. Neidin pusero on juuri sen verran alimitoitettu, että terhakkaat myymäläapulaiset ovat koko ajan iloisesti mukana myyntitapahtumassa. Pysthollarit tyttö on tietysti unohtanut kotiin.

Välillä neito kurkottaa jakkaran päällä ottamaan ylähyllyltä farkkuja, mutta nieleskelevä ja yhä enemmän hikoileva mies keskittyy vain tuijottamaan kaikkea sitä, mitä liian lyhyt hame ei peitä.

Mestarimyyjä myy puolessa tunnissa miehelle neljä kassillista vaatteita, joihin menee kuukauden nettopalkka.

Myymälän ulkopuolella mies tajuaa, että kauluspaita – jota mies alunperin lähti hakemaan – jäi ostamatta.

On siinä taas vaimolle selittämistä.

Kommentit (13)

Kommentit

Satunnainen herrasmies on

Satunnainen herrasmies on kyllä hieno mies... Tätä lukiessa meinasivat lauantaijuomingit purskahtaa näppikselle, kiitti :)

Rahalla siis saa edelleen.

Rahalla siis saa edelleen.

Vanha elostelijako muka

Vanha elostelijako muka herrasmies edes satunnaisesti? Hmm...

Ja näin mies ihan itse

Ja näin mies ihan itse todistaa, kuinka hänen aivonsa sijaitsevat jalkovälissä.

Taisi kummuta tämäkin story

Taisi kummuta tämäkin story herran päiväunimaailmasta. Retkotti selällään, sepalus auki sohvalla ja kuorsasi. Näki unta pystytissisestä nuoresta naisesta kiipeilemässä jakkaralla? Menkääpä arskat ja reiskat etsimään sitä "typyä". Ei löydy, ei. Äänellä voi ja saa pelata, jos niskavilloja nostattavan saundin hallitsee. Tähän kykenee myös muutama mies, vaan tuskin satunnainen herrasmies.

Kerrassaan hauska juttu, tämä

Kerrassaan hauska juttu, tämä on tuttua kaikille terveille miehille, joita kiinnostaa se minkä kuuluukin kiinnostaa. Siilitukkafeministitkö, tai L:t on täällä taas kritisoimassa elämän pieniä, naisten tarjoamia visuaalisia nautintoja miehille. Onhan sitä joskus tullut pyydettyä katsottavaksi pari turhaakin asiaa sieltä ylimmältä hyllyltä :D "sopivan" myyjän kohdalla ja ruokakaupassa eksyn usein juuri sen hehkeimmän nietokaisen kassalle, mieskassoja kartan kuin ruttoa Taidankin olla nyt täysi sika useammankin naisen mielestä???

"Herrasmiehen tärkein taito

"Herrasmiehen tärkein taito on tietää, milloin pitää lakata olla herrasmies". Näinhän jotenkin se sanonta kuului. Kolumnin kirjoittaja on ilmeisesti sisäistänyt tämän viisauden, koska se taitaakin olla ainut herrasmiesmäisyysohje jota hän noudattaa. Todellinen herrasmies ei tuollaista sontaa kirjoittaisi tai puhuisi julkisesti, vaikka olisi minkälainen ikäkriisi meneillään.

Jos mies kuolaa jatkuvasti

Jos mies kuolaa jatkuvasti kolumneissaan nuorten tyttöjen tissien perään hän on herrasmies. Jos nainen kuolaa lastensa ikäisten miesten perään on hän puuma (=reppana), lesbo tai siilitukkafeministi? Näinkö tämä tosiaan menee? Nämä ko kolumnistin vaihdevuosivaivakirjoitukset ovat menneet niin alatasolle, ja niitä on niiiiin helppo keksiä, että voisi vaihtaa jo kolumnistin. On olemassa myös mieskirjoittajia, jotka eivät kokoajan tuo itseään ja kriisejään tyrkylle. Olisi mielenkiintoista lukea joskus hyvän kirjoittajan tekstejä!

KÄHINÄ "Näinkö tämä tosiaan

KÄHINÄ "Näinkö tämä tosiaan menee? Jos mies kuolaa jatkuvasti kolumneissaan nuorten tyttöjen tissien perään hän on herrasmies. " ## tuskimpa hän vaan kolumneissaan kuolaa, vaan kadullakin. Ihan niinkuin me muutkin normaalit hetero-keskivertomiehetkin teemme. Näin se on aina ollut ja näin se tulee aina olemaan, piste ## "Jos nainen kuolaa lastensa ikäisten miesten perään on hän puuma (=reppana), lesbo tai siilitukkafeministi?" ## hän on puumanainen kyllä, muttei MISSÄÄN NIMESSÄ lesbo tai siilitukkafeministi?Nehän tykkäävät vaan toisistaan, ei ne miesten perään ymmärrä katsella ##

Ei se puhelinmyyjä hirveän

Ei se puhelinmyyjä hirveän seksikäs voi olla kun se ei näy,mutta ehkä näkyvät komeat miehet pistää naistenkin päät pyörälle tälläisen tasa arvo seksikkäänä aikana katsos osaa ne naisetkin.

Ensimmäistä kertaa

Ensimmäistä kertaa kommentoimassa jotain ja ihan on pakko sanoa, että seksuaalivietti on se joka eläinten elämää johdattelee! Niin se on ollut jo aikojen alusta ja eläinhän se on ihminenkin....fiksut sen hyödyntää ja jotkut ei voi sille mitään ja joku eläin jopa elää vain sen takia tai sen ehdoilla. Niin ja tällä "vietillä", ei ole mitään tekemistä sen kanssa,että onko kyseessä herrasmies tai -nainen ja nykykielen mukaanhan pitää sanoa herrashlö, vai mitä? (;

Useimmiten itse ostan miesten

Useimmiten itse ostan <a href=http://www.perhesivut.com/miesten-farkut-verkosta/>miesten farkut verkosta</a> jotta ei tarvitse kaikkea turhaa ottaa mukaan kun liikkeissä käy. Ulkonäkö vaikuttaa suuressa määrin aina ihmisiin, ei tässä ole mitään uutta.

jyrkis taitaa olla naimisissa

jyrkis taitaa olla naimisissa hiipuvan "nettiverkkonsa" kanssa kun noin julkeasti kehtaa täällä mainostaa

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet