Paikalliset

Dixin laajennus pian rakenteille – luvassa on tuttuja brändejä

BISNES Toiseen vaiheeseen rakennetaan kolme liike- ja kuusi toimistokerrosta. Laajennuksen on määrä valmistua joulumarkkinoille 2016.

Dixin kakkosvaiheesta on tehtynä vasta sisäänkäynnin havainnekuva.

YIT

Pian sen jälkeen kun Dixin ykkösvaihe on valmistunut Tikkurilaan, sen kakkosvaiheen rakentaminen on jo määrä polkaista käyntiin. Toisessa vaiheessa asema- ja liikekeskus laajenee Sokos Hotel Vantaan suuntaan.

– Tarkempi rakentamisen aikataulu selventyy tammikuun puolenvälin jälkeen, kertoo rakennuttajan YIT Rakennus Oy:n asiakaspäällikkö Helena Rajala .

Haemme wau-elementtiä.”

Tavoitteen mukaan kakkosvaihe valmistuu joulumarkkinoille 2016. Erikokoisia liiketiloja rakentuu kolmeen alimmaiseen kauppakeskuskerrokseen yhteensä 4 000 neliötä. Niiden päälle nousee toimistotiloja kuuteen kerrokseen 9 000 neliötä.

– Tulevia toimijoita en voi vielä nimetä, Rajala toteaa.

Samaa sanoo kauppakeskuksen omistavan Nordic Real Estate Partnersin asset manager Joonas Lemström .

– Neuvottelut ovat yhä käynnissä. Nimet julkistetaan kevään aikana. Neuvottelut ovat isojen liiketilojen vuokraajien kanssa jo hyvin pitkällä, Lemström selvittää.

Kauppakeskuslaajennuksen liiketiloihin muuttaa 20–25 käyttäjää.

– Ne ovat vantaalaisille tuttuja brändejä. Neuvotteluissa on yksi sellainenkin toimija, jolla ei ole Suomessa vielä liikettä, Lemström kertoo.

Neuvottelevat yritykset edustavat eri aloja laidasta laitaan. Joukossa on sekä kotoperäisiä että ulkomaisia yhtiöitä, niin pieniä yksityisliikkeitä kuin isoja ketjujakin.

Kakkosvaiheen katutasossa keskitytään päivittäistavara- ja ravintolapalveluihin. Sinne saattaa asettua myös matkustajia palveleva kioski.

Tikkuria vastapäätä rakennetaan Dixin pääsisäänkäynti, jonne kävellään Asematieltä. Sisäänkäynnin kautta pääsee kulkemaan keskuksen läpi asemasillalle.

– Haemme wau-elementtiä: sisäänkäynnistä tulee hieno ja valoisa, asiakkaita houkutteleva, Lemström kuvaa.

Kakkoskerroksen liikkeet tarjoavat pääosin kuluttajapalveluita, mutta siellä on myös kauppoja.

– Siellä voisi toimia esimerkiksi kuntosali ja pankkipalveluita, Lemström kertoo.

Kolmanteen kerrokseen asennetaan isot ikkunat molempiin päätyihin radalle ja Tikkurilan keskustaan päin. Pääosa kauppakeskuksen liikkeistä on tässä tasossa.

– Kolmoskerrokseen tulee ravintolakeskittymä, jossa on muutama ravintola ja ehkä nuorisokahvila.

Lisäksi sinne sijoittuu Dixin ankkuriliikkeeksi kaavailtu erikoiskauppa ja muun muassa asusteita ja kodin pieniä tarvikkeita myyviä liikkeitä. Ylimpään liikekerrokseen havitellaan myös Alkoa.

Kakkosvaihe tukee ykkösvaihetta ja on konseptiltaan pitkälti samanlainen.

– Dixin tavoitteena on olla Suomen siistein, turvallisin ja parhaimmin palveleva asema- ja liikekeskus: ihmisten kohtaamispaikka, jossa palvellaan nopeasti asioivia, Lemström alleviivaa.

Aiotko käydä Dixissä?

Kyllä
89% (193 ääntä)
En
11% (25 ääntä)
Ääniä yhteensä: 218

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Dixin kattolevyt nippusiteillä kiinni – ”Katto on nyt turvallinen”5.1.2015 12.51
Dixin toinen osa rakenteille ensi vuonna23.12.2014 11.00
VR:n palvelut siirtyvät pian Dixiin8.12.2014 10.57
Pian Dixistä saa ruokaa ja juomaa – nämä ravintolat avaavat12.11.2014 10.00
Suomen suurin viherkatto valmistuu Dixin katolle lokakuussa – katso kuvat5.9.2014 09.01
Bussit siirtyvät Tikkurilan uuteen terminaaliin torstaina – katso uudet reitit ja pysäkit29.12.2014 09.00
Näin muuttuvat Tikkurilan bussireitit31.12.2014 05.00
Putoavat kattolevyt aiheuttivat vaaratilanteen Tikkurilan uudessa matkakeskuksessa2.1.2015 20.15

Kommentit (16)

Kommentit

Tunnetut brändit:

Tunnetut brändit: spurgut nistit kirjastosakki monikultti somalit kerjäläiset

Ai ai, kun olet fiksu! Oikea

Ai ai, kun olet fiksu! Oikea Keravanjoen älyn vuo, etten sanoisi - ja sanonkin ;)

Voi vitzi onhan meillä toi

Voi vitzi onhan meillä toi Dixi!

Missä uudet vai onko vuokrat

Missä uudet vai onko vuokrat hinattu niin ylös että ainoat jotka pystyy maksamaan on isot ketjut ja näin kuluttaja kärsii kun vaihtoehtoja ei ole eli DIXI = samaa pastaa kuin Jumbossa yms eli kiinnostavuus nolla.

Positiivisuus täällä

Positiivisuus täällä foorumilla on suorastaan hämmentävää ;) MIten JOKA ASIAAN saadaan aina viisi ensimmäistä viestiä, jotka on tätä samaa valivali-virttä, kun kaikki on niin huonosti. Onko näillä ihmisillä koskaan mikään hyvin?

Ihmettelen juuri tuota samaa

Ihmettelen juuri tuota samaa - ikäänkuin täällä olisi palkattu joku negatiivinen kirjoittaja , päivästä toiseen! :) Onko se todellalin huono asia, kun palvelut, tilat ja viihtysisyys PARANEE? Kait se vanha ahdas asema parakki sitten oli jonkun mielestä parempi! Asia on vaan niin, että ihmismäärät asemalla moninkertaistuvat niin uudistusta tarvittiin. Ja hyvä niin.

Täällä on pari kolme

Täällä on pari kolme vakiokestokitisijää päivystämässä. Näiden mukaan Vantaalla mikään yksinkertaisesti voi olla hyvää tai onnistunutta ihan vaan sen vuoksi että ollaan Vantaalla. Ovathan nämä ärsyttäviä, mutta eipä niiden takia nyt kannata isommin ihmetellä. Heillä on toki oikeus kitistä ja valittaa ja jos siitä tulee oloon helpotusta, niin ok. On niitä pahempiakin tapoja purkaa huonoa oloaan.

Toivottavasti tulee jotain

Toivottavasti tulee jotain piristäviä uusia ravintoloita, esim. joku intialainen tai nepalilainen olisi tervetullut.

Kyllä! Sagarmathalle hieman

Kyllä! Sagarmathalle hieman kilpailua!

Aseman uusi rakennuskompleksi

Aseman uusi rakennuskompleksi on kyllä varsinainen dimangi valaistuna tummansinistä taivasta vasten. Sitä lisää. Ravintoloista puheenollen kyllä vaihteeksi kelpaisi ranskalainen, belgialainen ja mikä ettei saksalainenkin. Ne on makkarantekijät erikseen ja etanapannun paistajat erikseen.

Sais tulla tuonne Dixiin

Sais tulla tuonne Dixiin jotain aivan uusia ketjuja ja etnisiä ravintoloita. Saisi vähän vaihtelua näihin kauppakeskuksiin. Nyt Dixi on sitä samaa sarjaa kuin muutkin Suomen kauppakeskukset eli S-market, Alepa, K-Citymarket, posti, subway. Ei mitään uutta. Tuonne voisi tulla myös Burgerking, jolla voisi olla myös kysyntää Tikkurilan vilkkaalla asemalla.

Lentokenttäyhteyden

Lentokenttäyhteyden vaihtoasema, tähän jos minnekään kannattaa panostaa. Kohtuuhintaisia ruokapaikkoja sopii useampaan makuun. Matkailuneuvontaa, lehtiä, karttoja, esitteitä, varauspalvelua jne. Tiedä vaikka Suomen ensimmäinen kapselihotelli.

Ymmärrän ettei osa

Ymmärrän ettei osa vantaalaisista valitettavasti ole kokenut tai jos on niin harvoin minkäänlaista kunnon makunautintoa muusta kuin burgereista,kiinalaisista,turkkilaisista ja tietenkin rossoista.memphiseistä,amarilloista jne. Harmi on ettei ketjuuntumisiin kyllästyneet ole hiffanneet mikä mahdollisuus on tuoda jotain uutta Tikkurilaan vaikka se muualla olisikin tuttua. Ihan yksinkertaisesti stadin parhaan snakarin Töölöntorilta kannattaisi kokeilla palvelullaan ja tuotteitaan, maan kuulua sinappia, nakkipiirakoita,itsetehtyjä ranskiksia yms. ja fiilistä, josta Hectorkin aikoinaan lauloi ja laulaa tölikalaisena vieläkin. Simppeliä. Jaappanilaisia,siis kunnon jaappanilaisia ei oo ku kiinalaisten alkubuffissa mutta "kovin on vaatimattomia" ja heikkoja laadullisesti.Se iäkäs lohivanhus viipaloituna huilaa mauttoman riisipalleron päällä. On totta että kunnon sipmukkapannu,brysselinpottujen ja maukkaan majoneesin kanssa maistuu. Näkeehän sen jo kaikista siellä istuvista ja istuneista parlamentaarikoista vielä vuosien jälkeenkin.Siis se maukkaus ja tuhtius. Kreikkalaisia ruuan tarjoajia ei näy,pelännevät joko välimerellistä terveellistä ruokaa tai hallaöitä? Italialaisillekin on monta kertaa tärkeämpää syödä kunnon mereneläviä kuin pitsaa mutta ei kunnon italialaista ruokaa saa puhumattakaan ranskalaisesta. Jos Dixissä porisisi päivittäin demareiden hernesopan sijaan kunnon bouillabaisse, rapen patongin siivittämänä ja edullisen viinin kyytipoikana,voisin vierailla Tikkurilassa muutenkin kuin tekemässä rikosilmoitusta automurrosta,auttamassa maahanmuuttajaa ko virastossa tai venttaamassa vaimoa junasta, joka tavallisesti on pohjoiseta päin myöhässä milloin puoli milloin enemmänkin minuuteissa. Ihan totta,olen pettynyt vanhana maailmaa kieräneenä herkuttelijana tähän vantaalaisia tyydyttävään tarjontaan. Nauttia voi herkullisen ja maittavan aterian katukeittiössä esim.thaimaassa todella edullisesti tai ruhtinaallisen illallisen naapurimaidemme skandinaavista ruokakulttuuria esiintuomissa huippu ravintoloissa. Toivottavasti maku alkaa kehittyä eikä Dixi oo pelkästään vitzi, miltä se nykyisen tarjonnan perusteella tuntuu olevan kuitenkaan vielä käymättä siellä. Kannatta yrittäjien ylittää ja ainäkin yrittää ylittää ne käsitykset mitä tavallisella ruokaan vuosikymmeniä tutustuneella on. Sitä toivon ja uskonkin.

Ihan selvästi sinun kannattaa

Ihan selvästi sinun kannattaa lähtee taas kiertelee maailmaa , kehuskelemasta.Kukaan ei Vantaalla jää itkemään perään.

Kiitos ehdotuksesta.Sen ehkä

Kiitos ehdotuksesta.Sen ehkä teenkin mutten ole varma siiitttä etteikö joku voisi jäädä itkemään syystä tai toisesta.

No lähe vaan menee

No lähe vaan menee

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu