Paikalliset

Myyrmäen aseman kasvojenkohotus on pian valmis – luvassa seinämaalauksia ja julkinen piano

REMONTTI Länsi-Vantaan kaikille asemille on tehty kasvojenkohotus.

Maikki Rantala, Sara Multanen, Satu Kettunen, Salla Ikonen ja Ilona Partanen kuuluvat Multicoloured Dreams -katuataideryhmään, joka avustajineen maalaa Myyrmäen aseman seiniin niin sanotun muraalikokonaisuuden.

Armi Suojanen

Länsi-Vantaan puoleiset rautatieasemat Vantaakosken radan varrella alkavat olla paraatikunnossa. Asemat kaipasivat kasvojenkohotusta, jota hoputti kesällä avattava kehäradan osuus.

Vantaankosken ja Louhelan asemien remontit ovat jo valmistuneet, vain Martinlaakson ja Myyrmäen asemat ovat vielä työn alla.

– Martinlaakso valmistuu huhtikuun loppuun mennessä ja Myyrmäen asema näillä näkymin maaliskuun lopulla, kertoo projektipäällikkö Tapani Torppa Vantaan kaupungilta.

Myyrmäen aseman tarkka avajaispäivä varmistuu myöhemmin, peruskorjaus on myöhässä aikataulustaan noin kuukauden. Syitä on monia.

Remontin valmistumista myöhästyttää muun muassa se, että viime vaiheessa urakkaan lisättiin liukuportaat. Torpan mukaan liukuportaiden valmistajalla ei ollut mitään mahdollisuutta toimittaa niitä niin nopeasti, että alkuperäinen aikataulu olisi pitänyt.

Aikaa kului lisäksi siihen, että asemahallin eristeiden päällä olleet levyt jouduttiin vaihtamaan, koska ne olivat kastuneet. Alunperin niitä ei pitänyt vaihtaa.

Aiemmin arvioitiin , että seinämaalausten tekeminen voisi alkaa kunnostustöiden kanssa samaan aikaan. Mutta työturvallisuuden vuoksi maalarit ovat odottaneet vuoroaan, ja he pääsivät töihin vasta viime viikolla.

Asemahalliin tulee yksi erikoisuuskin: public piano, jota kuka tahansa saa soittaa.”

 

 

Junalaitureille on päässyt kulkemaan koko remontin ajan, mutta asemahalli on ollut suljettuna. Se on kiinni niin kauan, kunnes seinämaalaukset ovat valmiina.

 

Myyrmäen asema saa remontissa aivan uuden ilmeen, mutta myös uusia palveluja. Asemahalliin tulee Liesigrillin kahvila.

Lippuja myydään edelleen automaatista ja bussinkuljettajillakin on oma taukotila.

Asemahalliin tulee yksi erikoisuuskin: public piano, jota kuka tahansa saa soittaa.

– Se on kuolinpesän lahjoituspiano, valaisee Myyrmäki-liikkeen nokkamies Petteri Niskanen .

Niskanen tietää, että maailmalla julkisia pianoja on siellä täällä. Myyrmäen piano olisi muistutus ”maankuulun musiikkilukion” eli Vaskivuoren lukion lahjakkuuksista.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Kehäradan Kivistön juna-asema on sinivihreä28.1.2015 09.36

Kommentit (16)

Kommentit

Tässäkin voi olla hyvä hetki

Tässäkin voi olla hyvä hetki palauttaa mieliimme myyrmäen fysioterapeutin irtisanominen.

Epäilen vahvasti, että

Epäilen vahvasti, että tuleeko tuokaan vasta remontoitu Myyrmäen asema säilymään ehjänä, kun tietää minkälaista porukkaa sielläpäin kuleksii. Myyrmäen aseman alapuolelle valmistui kai jonkinlainen valo, jonka tarkoituksena on estää narkkareiden piikittäminen itseensä.

Tuskin menee viikkoa kauempaa

Tuskin menee viikkoa kauempaa valmistumisen jälkeen, kun on töhrijät asialla.Kuka ku****ää ehtii ensin.

Et selvästikään tunne

Et selvästikään tunne Myyrmäen paskajoukkoa. Kun suojavanerit vedettiin irti seinistä, alle vuorokaudessa oli ekat töhryt seinissä. Myös myyrmäen spurgut odottavat malttamattomina. Kevät tulee ja on hienoa päästä kusemaan uuteen hissiin. Paras on se deekujen mukava kulkeva vesikauhuinen rakki. Hississä on sen ansiosta ihmispaskan ohella myös koiranpaskaa. SIinä kelpaa lapsiperheen äidin viedä lastenrattaat hissiin missä on röökattu ja minne on juopposaastojen rakki paskantanut. Myyrmäen denoille jos sattuisi käteen vanhaa perinteistä venäläistä metanolivodkaa, ei varmaan ihan kovin suuri ikävä tulisi.

Roskaväelle pitäisi myydä

Roskaväelle pitäisi myydä kadulla myrkkyviinaa. Menee vanhat ja nuoret juopot saman tien kun juovat mitä tahansa myrkkyä.

Miksi maalata piruja seinille

Miksi maalata piruja seinille kun siellä voidaan pitää kauniita kuvia!

Maalatkaa ne neekerin ja

Maalatkaa ne neekerin ja pultsarin perseet aseman seinille. Sitten tietävät muualtakin tulevat mikä paikka Myyrmäen asema nykyään on. Myyrmanne kannattaa kiertää kaukaa.

Otsikon viimeisen sanan i

Otsikon viimeisen sanan i pitäisi poistaa niin kiinnostaisi mahdolliset avajaiset !!!!!

Eiköhän Myyrmäen asema ole

Eiköhän Myyrmäen asema ole avaamisen jälkeen jo seuraavana päivänä taas paskottu ja sotkettu ihmispaskan toimesta. Ei siihen kauan mene, kun se sama paskasakki taas majailee siellä asemalla. Taitaa uudet liukuportaatkin mennä vaihtoon samantien ja kaikki pintarakenteetkin. Ja julkinen piano! Mikä idea siinäkin on, kun se piano heitetään kuitenkin ikkunan läpi.

Hurmulaiset näyttävät

Hurmulaiset näyttävät mollaavan tällä kertaa Myrtsiä oikein urakalla.

Hukkaan meni nämäkin

Hukkaan meni nämäkin yhteiskunnan verorahat. Sääli, sillä Myyrmäen asema ei tule säilymään päivääkään ehjänä paikallisen paskasakin ansiosta. Seinät on töhritty ja paskottu ja julkinen piano pistetty palasiksi. Olisi vain kannattanut säilyttää asema entisessä asussaan, kun ei kuitenkaan tule säilymään ehjänä. Juna-aseman vieressä on myös paikallinen ostari Myyrmanne, jossa mannet riehuu päivisin ja ryöstelee ohikulkijoita minkä kerkiävät. Suosittelen välttämään Myyrmäkeä kaikin keinoin. Sinne ei normaalilla ihmisellä ole asiaa.

Olen varma siitä, että jos

Olen varma siitä, että jos Myyrmäki kaunistamisen jälkeen pilataan ovat syylliset seuraavat: Tenunymix, Askiston vihreät, Pelleilyyn kyllästynyt, Haloo ja Jipii. Eivät ole ottaneet lääkkeitään aikoihin. Psykoosissa vaeltavat pilaamaan ja paskomaan kaiken. Niin siinä käy, kun ovat roskaväkeen ja heikoimpaan ainekseen syntyneet.

Älä sinä suotta sössötä kun

Älä sinä suotta sössötä kun et selvästikään tunne sitä aseman saastaista tenuremmiä. Samat luuserit siellä on joka päivä klo 9.03 sen jälkeen kun on haettu Alkosta päivän pullot. Ehkä sinusta se hissi on olemassa siksi että arvottomilla spurguilla on paikka mihin paskantaa? Minusta se hissi olisi enemmäkin tarpeen esim. vanhuksille keille käveleminen on hankalaa! Nyt ei paljon hissi innosta koska siellä on kirjaimellisesti ihmisen paskaa ja haiseva, hoitamaton rakki on sinne levittänyt tarpeensa kaikkien allergisten iloksi. Jos asiasta on jotain epäselvyyttä, otetaan kuvat mukaan, muutaman viikon sisällä asema aukeaa eikä ole epäilystä etteikö kaasukammioon kuuluva porukka löytäisi sinne tietään minuuteissa.

Siinä tehdään sitä pientä

Siinä tehdään sitä pientä pintaremonttia. Todellisuudessa tämä ei kuitenkaan poista niitä Myyrmäen todellisia ongelmia vaan ne ongelmat eli pahvihousut, somalit ja muu epäsosiaalinen aines tulevat kuitenkin sinne asemalle. Ei mitkään seinämaalaukset ja pintaehostukset poista mitään ongelmia joita Myyrmäessä on. Lyön vaikka vetoa, että mannet ja muu rikollinen aines tulevat sotkemaan ja paskomaan Myyrmäen remontoidun aseman. Ei siihen kauan mene.

Hieno idea tuo julkinen piano

Hieno idea tuo julkinen piano tosiaan. Olen asunut Myyrmäessä nyt vuoden ja ihan hyvältä vaikuttaa. Asuntojen hinnatkin melko kalliita ja asuinalueena Myyrmäki on varsin viihtyisää. Hyvä julkinenliikenne (M-juna) ja ostoskeskus Myyrmanni siinä juna-aseman vieressä. Myös ulkoilumahdollisuudet ovat erinomaiset paljon metsää ympärillä, jos haluaa vaikkapa lenkille. Remontissa olevassa asemalla en ole vielä törmännyt siihen paskasakkiin, josta täällä on puhuttu. Myyrmäki on oikeasti turvallinen ja viihtyisä asuinalue! Oikeasti.

'' Asuntojen hinnatkin melko

'' Asuntojen hinnatkin melko kalliita'' Älä naurata. Ainoa mikä Myyrmäessä on kallista on oma henki, jos sieltä selviää hengissä. Jokainen päivä on erilainen. Muista varoa pahvihousuja!

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu