Puheenaihe

Perinteinen Kaljakellunta sujunut rauhallisesti – Poliisi: "Ainahan sitä roskaa tulee"

Näin kelluttiin vuonna 2015.

Mika M. Niskanen

Vantaanjoella vietetty Kaljakellunta vaikutti lauantaina alkuillasta sujuneen rauhallisesti. Komisario Esa Pennanen Helsingin poliisilaitokselta kertoi hieman ennen puolta seitsemää illalla, että hänen korviinsa ei ollut kantautunut tapahtumaan liittyviä ongelmia.

– Ainahan sitä roskaa tulee, mutta mitään mainittavaa ongelmaa ei ole ollut, Pennanen toteaa.

Kaljakellunta on avoin kesätapahtuma, jossa kellutaan kaikenlaisilla kelluvilla välineillä olutta litkien pitkin Keravanjokea tai Vantaajokea. Tämän vuoden kellunta käynnistyi Tammistosta ja päättyy illalla Pikkukoskelle.

Arviot tapahtuman tämänvuotisesta osallistujamäärästä vaihtelevat. Komisario Pennanen kertoo poliisin arvioineen, että ennen puolta päivää alkaneessa tapahtumassa olisi ollut päivän aikana mukana jopa tuhat venekuntaa. STT:n kertoman poliisin arvion mukaan venekuntia taas olisi ollut kolmisensataa.

Yhteisöpalvelu Facebookissa tapahtumaan oli lauantaina ilmoittanut osallistuvansa noin 4 800 ihmistä. Kiinnostuneita oli noin 12 000. 

Kaikkien aikojen ensimmäinen Kaljakellunta käynnistyi Keravanjoelta vuonna 1997. Tapahtumalla ei ole virallista järjestäjää.

Lue lisää:

Kaljakellunta syntyi päähänpistosta

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (4)

Kommentit

Taas on idiootit asialla.

Taas on idiootit asialla. Kaikki paskat jätetään taas toisten siivottaviksi. http://www.metro.fi/uutiset/a1387818733697

Sopii vantaalle tuo idiotismi

Sopii vantaalle tuo idiotismi - ja miksei Espooseenkin! Sinne vois perustaa jollekin merenlahdelle Pirtu-pulahduksen! Tollot vetämään pirtua lekallinen ja hyppy benji-tornista merenlahteen, jossa syvyyttä....kops!

Kalkakellunnassa on joen

Kalkakellunnassa on joen toinen ranta Helsinkiä koko matkan osalta ja sieltähän ne kellujatkin taitavat tulla. Ei siis vantaalainen ilmiö pelkästään.

Vois vielä listätä tohon

Vois vielä listätä tohon muutaman lajin. Uppotukki ja rautanaula. Sitten pelastuslaitos ihan kun työnäytteenä, pistää näytöksen pystyyn,miten naaraat hukkuneen pohjasta oikeaoppisesti.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu