Paikalliset

Länsimäen terveysaseman toiminta jatkuukin nykyisellään

Länsimäen terveysaseman päiväpoliklinikkapalveluja suunniteltiin siirettäväksi Hakunilaan. Kuvassa terveyskeskuslääkäri Mirja Hänninen (oik.) ja sairaanhoitaja Minna Tomminen.

Juha Salonen

Länsimäen terveysaseman toiminta pysyykin ensi vuonna ennallaan. Vantaa aikoi siirtää sen poliklinikkapalvelut Hakunilan terveysasemalle ensi vuoden alusta (VS 6.11.). Terveysjohtaja Jarmo Kantonen perusteli asiaa hoitoväen ja voimavarojen keskittämisellä. Nyt johto on luopunut keskittämisaikeista.

– Odotamme, kunnes sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät Uudenmaan maakuntaan 1. tammikuuta 2019. Yksikkömuutoksista on päätettävä maakuntatasolla metropolialue huomioiden, Kantonen selvittää.

Lue lisää: Länsimäen terveysaseman palveluja aiotaan leikata

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta: 

Länsimäen terveysaseman palveluja aiotaan leikata – "Tämä voi tuntua palvelujen heikennykseltä..."6.11.2016 06.40
Maahanmuuttajatyöhön kaivataan lisää potkua – "Länsimäessä ei ole onnistuttu kotouttamisessa"19.10.2016 06.10
Myyrmäen ”seinähulluus” levittäytyi Länsimäkeen – "Halusimme puuttua seudun harmauteen"23.9.2016 08.49

Kommentit (2)

Kommentit

Luojan kiitos, että on

Luojan kiitos, että on tulossa kunnallisvaalit! Tämäkin "sormiharjoitus" peruttiin. Samoin kävi myös sote-palvelumaksujen korotuksille, jotka piti Tapani Mäkisen (kok.) ja Lauri Kairan (kok.) mielestä ehdottomasti talous- ja velkaohjelman nimissä toteuttaa.

Niin kuntavaalit ensi keväänä

Niin kuntavaalit ensi keväänä ja eduskuntavaalitkin tulee,tuota pikaa :) Näillä "Mäkisillä"ja kumppaneilla tuntuu oleva kiire"kyykyttää"meitä vähäosaisia ja pienipalkkaisia?Tietävät kyllä,että valta on katoavaista jos sitä väärin käyttää.Kevättä odotellen...

Veterane

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu