Puheenaihe

Tikkurilan uimahalli menee kiinni keväällä – halli pysyy suljettuna ainakin puoli vuotta

Tikkurilan uimahalli menee remonttiin toukokuussa. Remontin on arvioitu kestävän vähintään puoli vuotta.

Johanna Erjonsalo/Arkisto

Tikkurilan uimahalli suljetaan keväällä ainakin puoleksi vuodeksi.

Vantaan liikuntajohtaja Veli-Matti Kallislahti kertoo uimahallin märkätilojen olevan toukokuussa käynnistyvän remontin kohteena.

Kyseessä on märkätilojen peruskunnostus, koska edellisestä remontista on aikaa.

– Märkätilat kuluvat eniten, siksi suihkutilat ovat tällä kertaa mittavan remontin kohteena. Remontin aikana uimahallin muihin osiin tehdään pienempiä peruskunnostuksen omaisia töitä, Kallislahti selvittää.

Suihkutilojen pinnat uusitaan kokonaan. Myös saunoja ja pukuhuoneita kunnostetaan. Rakenteellisia muutoksia ei Kallislahden mukaan tehdä.

Uimahalli suljetaan yleisöltä kun remontti alkaa.

– Koska pesutilat eivät ole käytössä, ei halli voi olla avoinna. Uima-altaat tyhjennetään vedestä. Vielä on avoinna voimmeko pitää kuntosalin käytössä remontin ajan.

Remontin on arvioitu kestävän vähintään marraskuulle.

– Kun pintoja avataan, on aina riski, että remontti venyy, Kallislahti toteaa.

Remontin alustava kustannusarvio on 5–6 miljoonaa euroa.

Uimahallin käyttäjät, kuten seurat, siirtyvät Kallislahden mukaan muihin kaupungin uimahalleihin tai hyödyntämään naapurikuntien hallitarjontaa.

– Hakunilan ja Korson uimahallit ovat ainakin käytettävissä.

Tikkurilan uimahallinpesutiloja kunnostettiin viimeksi vuonna 2013 kun tiloissa sattui vesivahinko.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (5)

Kommentit

Näillä kunnostus rahoilla

Näillä kunnostus rahoilla Vantaalle oltaisi rakenettu 3 elmoa , Mitä Tiksin uimahalliin ollaa roudattu fyrkaa...Kiitos KJ Kari Nenonen

Tuo halli on jonkun

Tuo halli on jonkun remonttiporukan ikuisuusprojekti ja sellaisena pysyy ellei välillä taas pureta ja rakenneta uudelleen ? Ai että riski remontin venymisestä ? No olipa vitsikäs , olis nyt vaan sanonut että remontti venyy vuosien ajaksi ja kustannusarvio paukkuu hyvinkin pariin kymmeneen miljoonaan , jos riittää ? Lyödäänkös vaikka vetoa ?

Soili Nurminen

jep jep jo riittää

jep jep jo riittää hurskastelu niin paljon vantaalla on sinun kauppoja kavereiden kanssa missä saunailloissa sovitaan urakoitsijat

Varmaankin on jo urakoitsijat

Varmaankin on jo urakoitsijat valittu. Samaan malliin valinta tehtiin tietenkin, kun aikoinaan hakunilan hallin remontissa, saunanlauteilla 4,jän promillen kaatokännissä,hyväveliverkoston läsnäollessa. jäljet senmukaiset,sutta ja sekundaa koko rahan edestä, jälkiä korjailtiin korjausten perään. Haetaanko taas tiksin halliin pesutiloihin uudet saippuakupit, taas italiasta asti,kun ei muka lähimmässä K-raudassa ollut. Tais muutama kymppitonni tulla soapkupeille hintaa. Että remontti kannattaa,ainaskin pääurakoitsijoille.

ja eihan suomessa ole sitten

ja eihan suomessa ole sitten sodanjälkeen rakennettu kun hometaloja eli muovi pois taloista niin alkaa talotkin kuivua ps rintamatalot on kyllä ollut homevapaita ja jos uutta ajattelet niin tervapaperi ja eristeet niin ei talo homehdu ps eristeet pellava

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu