Puheenaihe

Pipomies pääsi livohkaan – matkustajien passit vietiin Helsingissä

Kuvituskuva

Jussi Vehkasalo / arkisto

Kampissa sijaitsevan hotellin vastaanotosta anastettiin 11. joulukuuta kello 14 aikaan laukku, jossa oli muun muassa passeja ja rahaa.

Laukku kuului hotellin asiakkaalle. Mies oli nostanut laukkunsa vastaanottotiskille ja katsoi hetken muualle, kun laukku katosi. Laukussa oli asiakkaan ja hänen puolisonsa passit, silmälasit sekä käteistä rahaa.

Valvontakameratallenteesta selviää, kuinka pipopäinen mies anastaa asiakkaan laukun toisen miehen jutellessa sivullisen henkilön kanssa. Miehet poistuivat hotellista välittömästi laukku mukanaan.

Poliisi ei ole toistaiseksi tavoittanut epäiltyjä. Tapausta tutkitaan varkautena.

Kahdelta turistilta puolestaan anastettiin 10. joulukuuta muun muassa passit, käteistä rahaa ja luottokortteja. Mies oli laittanut aamulla oman ja vaimonsa arvo-omaisuuden reppuunsa, kun he olivat lähteneet tutustumaan kaupunkiin.

Pariskunta kierteli päivän ympäri Helsingin keskustaa. Hotellille palatessaan he huomasivat, että repun vetoketjut olivat auki ja tavarat olivat kadonneet. Mies epäilee varkauden tapahtuneen rullaportaissa Kampin linja-autoasemalla.

Poliisi tutkii tapausta varkautena.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Eikö sitä valvontakameran

Eikö sitä valvontakameran kuvaa hoksattu tai uskallettu julkaista? Jos se on riittävän hyvälaatuinen, sen julkaisu saattaisi edistää konnan kiinnisaamista.

Kuvan julkaisu olisi

Kuvan julkaisu olisi rasistista, joten parempi olla julkaisematta.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu