Puheenaihe

Vauva.fi-sivusto yllättää: Uusi palvelu sinkuille ja kaikenlaisissa perhetilanteissa oleville

Kuvituskuva.

Päivi Tuovinen/kuvituskuva

Kirkkohallitus ja suosittu Vauva.fi-verkkosivusto aloittavat yhteistyön, jossa kirkon perheneuvojat vastaavat ihmissuhteisiin liittyviin kysymyksiin.

Kysymyksiä uudessa parisuhdeneuvola-palvelussa ratkovat kirkon parisuhdekysymyksiin erikoistuneet perheneuvojat Nina Kauppinen, Anssi Tietäväinen ja Helena Toppari.

Tavoitteena on antaa asiantuntija-apua helposti verkon kautta. Parisuhdeneuvola palvelee sinkkuja kuin erilaisissa perhetilanteissa olevia ihmisiä.

Vauva.fi-sivustolla keskusteluaiheet liikkuvat laidasta laitaan, ja keskusteluissa on nähty railakastakin menoa.

– Haluamme parisuhdeneuvolan avulla tukea perheiden hyvinvointia, tarjota apua ja tukea ihmissuhdeongelmissa ja inspiraatiota paremman parisuhteen rakentamiseen, kommentoi koordinaattori Henna Ahlfors Kirkkohallituksesta.

Vauvan ja Meidän Perheen päätoimittaja Maija Koski sanoo, että missiona on perheiden hyvinvointi. 

– Vauva.fi:ssä keskustellaan myös paljon parisuhdeasioista. Haluamme tarjota parasta asiantuntijatietoa, vertaistukea ja rakentavia ratkaisuja arkeen.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (1)

Kommentit

Jaahas, pitääkö kirkon nokka

Jaahas, pitääkö kirkon nokka työntyä tonnekin? Kirkon ainoa intressi on levittää Sanaa ja olisi aika naiivia kuvitella, ettei se käyttäisi Vauva.fi:tä siihen. Mutta se minua ihmetyttää, että jos kirkon perheneuvonnast on niin kova kysyntä kuin väitetään, niin miten resursseja irroitetaan nyt tällaiseen kampanjaan? Eikö se kasvotusten tapahtuva kuitenkin ole paljon tehokkaampaa? Mutta varmaan noille kirkon työntekijöille on mieluisampaa kun ei tarvitse tavata 'kaikenlaisi ongelmatapauksia' kasvotusten.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu