Puheenaihe

Lidlin hittituote vietiin käsistä viime syksynä – pian sitä saapuu taas kauppoihin

Lidlin ja Heidi Klumi yhteinen mallisto saa jatkoa.

Katja Juurikko

Yllättäväksi hitiksi noussut Lidl-kauppaketjun ja Heidi Klumin vaatemalliston kolmas osa saapuu ketjun myymälöihin maaliskuussa.

Etelä Suomen Median lehdet kertoivat viime syksynä kuinka Hyvinkään Lidlissä vaatteita oli haettu heti avajaisista saakka ja kuinka pitsimekot ja leopardikuvioiset hupparit myytiin loppuun.

LUE TÄSTÄ: Pitsistä ja leopardikuosista tuli hitti lidlissä – "naiset suorastaan ryntäsivät"

Klumin kolmannen malliston keskipiste on farkkukangas. Huippumalli haki inspiraatiota malliston suunnitteluun kotikaupungistaan Los Angelesista ja sen monista tunnelmista.

– Olen aina ollut suuri farkkufani. Denim toimii erilaisissa tilanteissa tosi rennosta hienostuneeseen. #LETSDENIM-mallisto peilailee tätä monipuolisuutta ja sen osia voi yhdistellä jokaiseen tyyliin sopivaksi, Heidi Klum sanoo ketjun tiedotteessa.

Boyfriend- ja pillifarkkujen, farkkutakkien ja -paitojen rinnalla mallistoon kuuluu neuleita, t-paitoja ja sukkia.

– Kaksi ensimmäistä mallistoa herättivät syystäkin runsaasti mielenkiintoa. Uskomme #LETSDENIM-vaatteiden puhuttelevan tyylillään ja hinnoillaan erityisesti nuoria asiakkaitamme, Lidl Suomen markkinointipäällikkö Seppo Niemelä kertoo malliston kauppaan ottamisen syyksi.

Mallisto tulee kauppoihin 15. maaliskuuta,

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (7)

Kommentit

Huippumuotia Lidlistä, joo

Huippumuotia Lidlistä, joo todella. Halpa hinta ja huono laatu, ihmettelen jos joku ostaa.

Lapsi / orjatyövoimalla

Lapsi / orjatyövoimalla Kiinassa / Taiwanissa / Intiassa tettetyjä riepuja. Halpahallituotteeseen pistetään jonkin julkkiksen logo ja sitten kovalla hinnala myyntiin.

Lidlin vaatteet ovat olleet

Lidlin vaatteet ovat olleet järkyttävän hyvälaatuisia halpisvaateketjuja nähneenä, seppälät ja henkkamaukat jäävät taakse. Mitään muotia en kyllä ole Lidlistä ostanut, lähinnä T-paidat sukat ja alusasut, ne ei ole entisiä ensimmäisen pesun jälkeen.

Kylläpä vietiin kirkuen

Kylläpä vietiin kirkuen käsistä. Taitaa vieläkin leopardirättejä olla keskipöydillä tarjolla...

Halvalla saa hyvää ainakin

Halvalla saa hyvää ainakin Lidlistä vaikka sananlasku väittää muuta.. Erittäin hyvin on kestänyt Lidlin vaatteet käytössä ja pesussa. Samaa laatua saa stockalta kalliimalla ja samalla hinnalla halpahallista huonompaa laatua. Ja samoilta valmistajilta Aasiasta tulevat kun Nike tai muut merkkivaatteet jotka myydään hullun kalliilla. Ei tyhmä ole henkilö joka myy kalliilla vaan se joka ostaa.... Itse olen ollut tyytyväinen ostoksiini ja tyttärelle kelpaa Lidln vaatteet kouluun.. Herttoniemen Lidlissä tulee käytyä useinkin ja ei ole valittamista hinta-laatu suhteesta. Kukin tavallaan.... Hyvää jatkoa kaikille Suomen Lidleille !!!

Hyvinkään LIDLIstä joo...

Hyvinkään LIDLIstä joo... Hyvinkään tytöillä ei taida olla niin kovin paljoa vaihtoehtoja. Hyvinkäähän on tunnetusti se Suomen ihan oikea Kitupiikkilä, Köyhälä, Junttila, Vain Raha Ratkaisee -kylä.

Se kaikki, mitä LIDL myy, on

Se kaikki, mitä LIDL myy, on priima tavaraa, aikuisten oikeesti. Aurinkoista vkloppua teille kaikille, puspus;)

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu