Puheenaihe

Sekava autoilija nukahti liikennevaloihin – poliisi ihmetteli puhalluksen tulosta

Poliisi sai Helsingissä kiinni autoilijan, joka hetkeä aikaisemmin oli nukahtanut liikennevaloihin.

Teemu Vestovuo / Arkisto

Helsingin poliisi sai tiistai-iltana tiedon, että toinen autoilija oli huomannut Lahdentiellä Koskelan kohdalla sekavasti ajaneen henkilöauton. Ilmoittaja meni tarkistamaan tilannetta ja huomasi, että kuljettaja oli nukahtanut punaisiin liikennevaloihin. Kuljettaja ei reagoinut, kun ilmoittaja koputti auton ikkunaan.

Myöhemmin sama ilmoittaja havaitse kyseisen henkilöauton pysäköitynä ravintolan edessä Meripihkantiellä. Paikalle saapunut partio näki, kun auto lähti liikkeelle. Poliisi pysäytti auton Liusketiellä.

Poliisi selvitti, että kuljettajalla ei ole ajo-oikeutta. Parikymppinen mies puhalsi nolla promillea. Myös huumausainepikatesti näytti negatiivista, mutta silminnähden päihtynyt mies kuljetettiin oikeuslääketieteen laitokselle verikokeisiin ja sen jälkeen Töölön säilytyssuojaan rikoksilta ja häiriöiltä suojaamiseksi.

Kuljettajaa epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Epäilen uniapneaa, jota

Epäilen uniapneaa, jota itsekin sairastan. Löytyi sattumalta, kiitos dosentti Miikka Peltomaa. Uniapneapotilas ei nuku öisin, vaan hengittää huonosti ja elimistö ei lepää. Aamulla olo vastaa 1 promillen humalaa, vaikka ei ole nauttinut mitään. CPAP-laitteen avulla tulee työkunto takaisin.

Elikkä selvisikö sieltä

Elikkä selvisikö sieltä verikokeista jotakin kun kaveria nyt epäillään ratista ja huumausaineen käyttörikoksesta vai toimittiinko tässä nyt musta tuntuu periaatteella ja vietiin kaveri varmuudenvuoksi vielä putkaankin.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu