Puheenaihe

Uusi käänne konkaripoliitikon kiistassa: oikeus keskeytti Väyrysen erottamisen

Paavo Väyrynen

Johanna Erjonsalo

Helsingin käräjäoikeus on tänään keskeyttänyt Paavo Väyrysen erottamishankkeen Kansalaispuolueesta. Väyrynen tiedotti itse asiasta medialle suunnatulla sähköpostilla.

Käräjäoikeus on määräsi, että Kansalaispuolueen lauantain kokousten täytäntöönpano keskeytetään, kunnes käräjäoikeus on käsitellyt Väyrysen moitekanteen. 

Kansalaispuolue on Väyrysen erottamishankkeessa revennyt kahteen osaan.

Sami Kilpeläisen johtama siipi erotti Väyrysen vuosikokouksessaan vedoten tilinkäyttöepäselvyyksiin. Sitä ennen oli pidetty Väyrysen siiven kokous. Väyrynen syyttää Kilpeläistä sekä varapuheenjohtaja Piia Kattelusta ja Tuula Komsia yrityksestä kaapata valta puolueessa. Molemmat osapuolet ovat jättäneet tutkintapyynnöt poliisille.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Väyrynen keskittyy nyt puheenjohtajakisaan ja palaa eduskuntaan syksyllä – "Kansalaispuolueen asiat eivät ole tärkeitä"5.3.2018 14.34
Väyrynen teki Kansalaispuolueen hallituksesta rikosilmoituksen 5.3.2018 13.44
Paavo Väyrynen avautuu erottamiskohustaan US-blogissa: "Meneillään on laiton kaappausyritys"4.3.2018 13.14
STT: Väyrysläiset pitävät Väyrysen erottamista laittomana3.3.2018 14.05

Kommentit (5)

Kommentit

Oikeus kyllä toimii maassanne

Oikeus kyllä toimii maassanne ripeästi kun Juhan puolueen puheenjohtajuus on mahdollisesti vähäkään uhattuna... :-) - Jonkinlainen ennätys sitten sisällissotanne nk.kenttäoikeuksien jälkeen.

Juha toimii kuin putini ;(

Juha toimii kuin putini ;(

Kansalaispuolue on itse

Kansalaispuolue on itse asiassa sama asia kuin perustajansa Väyrynen. Peruspääoman ja kaiken varainhankinnan järjestänyt Väyrynen. Kylläpä iski nopeasti Sinisten tauti Kilpeläisen johtamaan siipiveikkojen parveen. Soiniksi Soinin paikalle on nyt Väyryseksi Väyrysen paikalle. Kilpeläinen lienee haaveissaan nousee jo ensi vaaleissa puolueensa ainoana edustajana Eduskuntaan. Tulee mieleen eräs kasari-iskelmä: Haaveet kaatuu... No ei pidä lannistaa. Tavoitteitahan pitääkin olla jokaisella.

Melkoinen työpaikkalintsari

Melkoinen työpaikkalintsari.Nostaa Brysselistä n.15000€ nettona/kk eikä näy viihtyvän siellä lainkaan.Sen sijaan työllistää Suomen poliisia joutotutkimuksillaan.Väyrysen tulisi maksaa Suomelle aiheuttamia kustannuksia.

Väyrynen tippuu aina jalat

Väyrynen tippuu aina jalat edellä .

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu