Puheenaihe

IS listasi Suomen väkivaltaisimmat kaupunginosat

Pahoinpitelyjen määrä Helsingissä on ollut laskussa, sillä vielä vuonna 2015 pääkaupungin rikostilastoihin kirjattiin 6031 pahoinpitelyä.

Kuvituskuva

Arkistokuva

Ilta-Sanomat on listannut Suomessa vuonna 2017 tehdyt pahoinpitelytapaukset.

Kaupunkitasolla listakärkeä piti hallussaan Helsinki, jossa rikostilastoihin kirjattiin viime vuonna 5646 pahoinpitelyä. Toisena oli Vantaa (1741) ja kolmantena Tampere (1690). Kolmanneksi eniten pahoinpitelyjä kirjattiin Espoossa (1469) ja viidenneksi Turussa (1334).

IS:n mukaan kaupunginosittain eniten pahoinpitelyjä tehtiin Helsingin Kluuvissa (559) ja Kampissa (454). Kolmantena oli Tampereen keskustan itäpuoli (347), neljäntenä Helsingin Kontula (325) ja viidentenä Keski-Lahti (325).

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (4)

Kommentit

Kiinnostavampaa olisi tietää

Kiinnostavampaa olisi tietää väkivaltaan syyllistyvien asuinpaikka. Tekoja tietenkin sattuu eniten siellä, missä ihmiset kohtaavat eli keskustoissa.

Kamppi kuhisee

Kamppi kuhisee maahnamuuttajia , muslimimammaa lastenkärryineen.Työssäkäynnistä ei tietoakaan . Mutta rikastuttavat kauppiaita, ostoksilla, näillä ellkelöisillä riittää rahaa.Elinikäinen eläke, aikaa shoppailla. Lisääntyä ja noudattaa shariualakia, pukeutua kaapuihin.

hei kaikki!

hei kaikki! miten ylläkuvatulle eläkkeelle pääsee? minäkin haluaisin shoppailla ja noudattaa sharialakia. P.S tällä hetkellä on pakko tehdä töitä kun olen siis valkoihoinen suomalaismies, mutta yritän omaksua johtavan kulttuurin elämistyylin niin pian kuin pystyn.

Sharialain noudattaminen ei

Sharialain noudattaminen ei ole vaatimus tälle sosiaaliavustukselle. Otat lopputilin. Huolehdit siitä että ei ole rahaa tilillä tai muuta omaisuutta. Painut Kelaan ja sieltä saa ~450 euroa vuokran (jos vuokrasi katsotaan kohtuulliseksi) jälkeen käyttörahaa joka kuukausi. Kaikki terveyteen liittyvät kulut maksetaan ja sähkölasku. Ainoastaan et saa hamerahaa mikä myönnetään tietylle vähemmistölle, joka on sopeutunut tänne jo 500 vuotta eivätkä vieläkään tunnu löytävän töitä. Maahanmuuttajat taitavat saada vielä jotain kotoutumislisää tai muita harkinnanvaraisia tukia mitä et kantaväestöön kuuluvana saa. Tietysti nämä tiettyä uskontoa harjoittavat hankkivat paljon lapsia ja täten nostavat tuota tukisummaa kuukaudelta +300 euroa per lapsi ja asuvat erittäin isoissa asunnoissa koska omaavat paljon kersoja; nämäkin asunnot pitää olla isoista kaupungeista lähellä palveluita, koska muu olisi syrjintää. Asuvathan valkoihoisetkin siellä, vaikkakin suurin osa heistä maksaa vuokransa omalla työssäkäynnillään, mutta sillä ei ole merkitystä koska eletään unelmaa.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu