Puheenaihe

Janni Hussilta iso ele vähävaraisille lemmikinomistajille – pelastaa samalla 10 adoptiokoiraa

Janni Hussi ja Eva Louhivuori matkustavat Romaniaan pelastamaan

Rescueyhdistys Kulkurit ry

Somepersoona ja yrittäjä Janni Hussi sekä muusikko Eva Louhivuori matkustavat toukokuun puolivälissä Romaniaan tekemään eläinsuojelutyötä.

Matkan aikana Hussi ja Louhivuori tutustuvat muun muassa pian valmistuvaan koiratarhaan, osallistuvat sterilointipäivään, jossa paikalliset vähävaraiset ihmiset tuovat lemmikkejään steriloitavaksi. Matkan järjestää Rescueyhdistys Kulkurit.

Tavoitteena on, että Hussi ja Louhivuori palaavat kotiin tuoden mukanaan kymmenen adoptoitua koiraa.

– Matka on varmasti jälleen henkisestikin raskas ja traagisiltakaan yllätyksiltä tuskin tullaan välttymään maassa, jossa koirien kohtalo on usein kauhea, Kulkurien tiedotteessa kerrotaan.

Janni Hussi ja Eva Louhivuori matkustivat ensimmäisen kerran Romaniaan helmikuussa 2017 ja nyt he palaavat takaisin voidakseen auttaa ja vaikuttaa heille sydäntä lähellä olevaan asiaan. Rescueyhdistys Kulkurit ry on vuonna 2012 perustettu suomalainen eläinsuojeluyhdistys, joka työskentelee eläinten olojen parantamiseksi Romaniassa.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Näin ministeri tarttui pentutehtailuun – koiraväeltä tuli välittömästi kiitosta23.4.2018 17.37
Eläinsuojelijat hurjistuivat:”Pentutehtailijat myyvät netissä sairaita koiria”8.10.2015 16.43

Kommentit (3)

Kommentit

Paikallisesti voi steriloida

Paikallisesti voi steriloida koiria romaniassa. Mutta EI tuoda niitä tänne. Sain kuulla että romaniasta tuotu ekinokokkipaskaruisku on käynyt juoksentelemassa minun lähimetsässäni. Nyt sitten marjojen poiminta seis kun ei voi luottaa että eläimet on asiallisesti rokotettuja. Ja kaikkia sairauksia ei edes voida havaita. Tuo koirien tuonti on vain oman egon korostamista varten. Samalla sitten tuhotaan suomen luonnon puhtaus ja vaarannetaan suomalaisten koirien terveys. Pitkät karanteenit noille koirille ja perusteelliset tutkimukset suomessa tehtynä. Ennen kuin pääsevät koirien ulkoilualueille ja metsiin.

Näin on näreet.Julkkiksen

Näin on näreet.Julkkiksen julkisuuden hakuisuutta. Pelkästään Romaniassa arvellaan olevan lähes 2 miljoonaa kulkukoiraa. Siihen sitten Venäjä.Balttianmaat.Unkari.Espanja.Bulgaria.Kreikka.Puola.Ym,ym.. Näistä maista roudataan tänne kaikenkarvaisia piskejä. Saat muutaman karvakasan roudattua maasta pois,niin 1000 syntyy tilalle. Näin pelastetaan maailmaa. Kuka menee takuuseen,että ovat puhtaita kaikenmaailman taudeilta. Paikallisten eläinlääkäreiden paperit voivat olla väärennettyjä. Omassa maassakin on pentutehtailuja ihan tarpeeksi. Kodittomia,hylättyjä koiria löytyy täältäkin ihan tarpeeksi.

[url=https://google.co.uk/

[url=https://google.co.uk/]google[/url]

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu