Puheenaihe

Vantaalaismies haisteli tilliä kaupassa – poliisipartio syöksyi paikalle

Kauppakeskus Jumbossa tarvittiin poliisia selvittämään tillinhaistelua. Kuvan tilli ei liity tapaukseen. – 

Arkisto/Silja Tenhunen

Keski-ikäinen vantaalaismies osoittautui sunnuntaina iltapäivällä liian innokkaaksi yrttiharrastajaksi.

Hän asioi kauppakeskus Jumbon elintarvikeliikkeen yrttiosastolla ja laittoi tilliruukun ostoskoriinsa. Hetken päästä mies otti tillin kärjestä osan ja laittoi sen taskuunsa. Tämän jälkeen mies laittoi tilliruukun takaisin hyllyyn. 

Mies otettiin kiinni kassalinjojen jälkeen. Mies kertoi, että hän oli ostamassa muiden ostosten lisäksi tilliä. Hän halusi haistaa tilliä varmistuakseen sen tuoreudesta. 

Koska tilli ei vaikuttanut hänen mielestään laadukkaalta, hän laittoi tilliruukun takaisin hyllyyn ja maksoi kassalla muut ostoksensa. 

Poliisipartion saavuttua paikalle mies oli jo ehtinyt maksaa haistamansa 1,75 euron arvoisen tilliruukun. Miestä epäillään lievästä vahingonteosta.

Lue lisää: Maanantaina puolestaan Tikkurilassa iski mies, joka alkoi syödä tuotteita suoraan hyllystä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Tillinhaistelija sai nyt kaverin Vantaalla – oululainen veitsimies söi maksamatta salaattia, mehua ja irtokarkkeja kaupassa18.12.2018 14.37
Jumbon koruryöstöstä epäilty kopla vangittiin – yksi miehistä vapautettu31.10.2018 14.05

Kommentit (9)

Kommentit

Kyllä poliisilla on aikaa ja

Kyllä poliisilla on aikaa ja resursseja tälläisten pikkurikosten tutkimiseen (esim. kaljavarkaat) mutta jättää silti vaikka asuntomurrot tutkimatta. Itselläkin asuntomurron yhteydessä poliisi kävi ottamassa 2 valokuvaa murretusta ovesta, mutta ei ottanut sormenjälkiä yms. Sanoi vain, että saat pöytäkirjan vakuutusyhtiötä varten. Eli parin euron näpistykset tutkitaan, mutta kymppitonnien asuntomurtoja ei.

Ja mikä kummallista,niin tätä

Ja mikä kummallista,niin tätä ”nuorison” joukkotappelua ei saa kommentoida. Luinkin toisaalta,kun vanhemmat ihmetteli,että heidän kertomukset poistetaan heti somesta,kun kertoi,ketkä rettelöi ja miten. Mutta teipataan vaan sitä suuta umpeen,niin kaikki on hyvin.

Ala-ikäisten asioiden

Ala-ikäisten asioiden jauhaminen juorupalstoilla on laitonta. Heitä ei saa vanhempien jutuista tunnistaa, eikä tietoja levitellä ympäriinsä.

Suomen suurin ongelma on

Suomen suurin ongelma on tillivarkaat. Voihan oulu sentään.

Saisiko tillimiehen hiusten

Saisiko tillimiehen hiusten värin.

Vihreä!

Yritäppäs saada poliisi

Yritäppäs saada poliisi paikalle jos jotain ihan oikeasti tapahtuu...ei muuten kuulu ei näy

Joku dementikko hortoillut

Joku dementikko hortoillut lapsuuden tillilihan kaipuussa. Kauppias olisi voinut tehdä poikkeuksen tillirikollisen kohdalla, viedä nyrhityn tillin kassalle ja ojentaa se joululahjana papparaiselle. Positiivinen uutinen Jumbon CM toiminnasta olisi ollut halpa mainos!

Onkohan toimittajalla "tapana

Onkohan toimittajalla "tapana" kirjoittaa näin yliampuvaa tekstiä useinkin. Poliisi "syöksyi" paikalle ?? Voi hyvää päivää. Taitaa olla uutisaiheet vähissä?

Veterane

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu