Puheenaihe

Vantaalla raju puukotus parkkipaikalla – kahdella uhrilla vakavia vammoja

Vantaalla on tänään sattunut puukotustilanne, jonka seurauksena kaksi henkilöä on viety vakavasti loukkaantuneena sairaalaan. Kuvituskuva. – 

Johanna Erjonsalo / Arkisto

Itä-Uudenmaan poliisi kertoo, että Vantaalla on tapahtunut vaarallinen puukotus. Poliisin mukaan puukotus on tapahtunut Valtuustokatu 4:n parkkipaikalla Jokiniemessä.

Välikohtauksessa on ollut kaksi osallista, joista molemmat on toimitettu sairaalahoitoon. Poliisin mukaan ainakaan tässä vaiheessa ei ole tullut kuolonuhreja, mutta muuten se on vaitonainen puukotuksesta ja siihen johtaneista syistä.

Ilta-Sanomien mukaan silminnäkijä on kertonut nähneensä Valtuustokatu 1:ssä poliisiautojen lisäksi myös neljä ambulanssia.

Poliisi kierteli iltakuuden jälkeen poliisikoiran kanssa ison parkkipaikan vieressä olevassa puistomaisessa metsässä. Paikalla olleet kertoivat poliisin etsivän metsästä teräasetta.

Lue tästä lisää puukotukseen johtaneista syistä.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Uutta tietoa: Vantaan puukotus oli parisuhderiita – epäilty jahdattiin kiinni poliisikoiran avulla21.12.2018 12.51

Kommentit (6)

Kommentit

Johan on Tiksi tapetilla nyt.

Johan on Tiksi tapetilla nyt. Ensin matu yrittää murhata vartijan, sitten oululainen käy ryöstämässä salaattibaarin ja nyt tämä episodi. Melko rikasta joulurauhaa.

Valtuustokatu 4:ssä sijaitsee

Valtuustokatu 4:ssä sijaitsee M2-vuokratalo joka siis on Y-säätiön markkinointinimi. Kokemuksesta voin sanoa että y-säätiön vuokra-asuntoihin mahtuu monenkirjavaa asukasta joten ei nuo puukkohippaset tuossa osoitteessa mitenkään ihmetytä.

Väistämissäännöt hukassa.

Väistämissäännöt hukassa.

Toivottavasti saivat kuvattua

Toivottavasti saivat kuvattua tapahtuman

Onko tietoa hiusten väristä ?

Onko tietoa hiusten väristä ?

Onko tuntomerkkejä tekijöistä

Onko tuntomerkkejä tekijöistä? Esim vaatetus? Onko ollut huppari ja verkkarit vaiko kenties suorat housut ja siihen vastaavaa vaatetusta?

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu