Puheenaihe

MTV: Arabianrannan lapsimurhasta epäilty pahoinpiteli nuoren jääkiekkoilijan ja tuhosi hänen uransa –"Räjähdysherkkä kaveri"

Tässä talossa Arabianrantaa järkyttänyt henkirikos tapahtui jouluaattona. Kuva: MTV Uutisvideo

 Arabianrannan joouluaattoisesta lapsen murhasta epäillyllä miehellä on taustalla tuomio pahoinpitelystä, kertoo MTV.

Pahoinpitely tapahtui Helsingin yössä vuonna 2003. Kohteena oli MTV:n Veikoksi kutsuma varusmies, joka oli ollut kaupungilla viettämässä vapaata.

Tilanne alkoi MTV:n mukaan ravintolaillan jälkeen parkkipaikalla, jossa Veikolle tuntematon seurue istui toisten ihmisten autojen päällä. Auton päällä istuneet eivät poistuneet pyynnöistä huolimatta. Yllättäen Veikkoa lyötiin pullolla päähän, ja hän sai heti perään useita iskuja. Hän loukkasi tilanteessa nilkkansa pahasti.

– Huomasin, että nilkka on melkein 90 asteen kulmassa ja jalkaterä osoitti sisäänpäin. Ei ollut kaukana, että olisi ollut avomurtuma, Veikko sanoo MTV:lle.

Yksi Veikon pahoinpitelyn päätekijöistä on sama mies, jota epäillään Arabianrannan lapsen murhasta, MTV kertoo. Veikko kuvaili miestä haastattelussa "räjähdysherkäksi kaveriksi".

Pahoinpitelyn vuoksi Veikon nilkka jouduttiin leikkaamaan kolme kertaa ja hän joutui lopettamaan muun muassa uransa jääkiekkoilijana. Hän kertoo saaneensa korvauksia pari tuhatta euroa. Oikeudessa pahoinpitelystä tuomittiin lisäksi toinenkin mies, kertoo MTV.

 

 

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Arabianrannan lapsentappo oli "erityisen raaka ja julma teko" – Mediat: Epäillyllä aiempaa rikostaustaa27.12.2018 13.10
Ahdistaako Arabianrannan lapsimurha? – Täältä saat perheellesi tukea jaksamiseen27.12.2018 16.44
Jouluaattoillan henkirikosta tutkitaan murhana – uhrina alakouluikäinen poika25.12.2018 11.04

Kommentit (16)

Kommentit

Muaalla häne olisi

Muaalla häne olisi rangaistuksen jälkeen palautettu kotimaahansa. --- mutta ei Suomessa. Orpo, Mykkänen ym ovat haalimassa lisää veronmaksajaa kurittavia tänne.

Lapsenmurha on suoraan lepsun

Lapsenmurha on suoraan lepsun oikeuden vastuulla.

Suvaitsevaisten unelma on

Suvaitsevaisten unelma on kotoutunut erinomaisesti. Tuollainen yhteiskuntaan sopimaton pitäisi poistaa ensimmäisen rikoksen jälkeen maasta.

Ehdollisten tuomioiden pitkää

Ehdollisten tuomioiden pitkää ketjua on arkijärjellä mahdoton ymmärtää.

On pidetty yksilö

On pidetty yksilö mahdollisimman paljon vapaana kuljeksimassa pelkoa levittämässä. Pelko on valtion vallankäytön väline.

Etnisyydestä yms. viis, mutta

Etnisyydestä yms. viis, mutta Suomessa on ylipäätään aivan liian löysä linja väkivaltarikoksissa. Jos rangaistukset olisivat asianmukaisia, niin tuokaan "kaveri" ei olisi ollut vapaalla jalalla vaan tiilenpäitä lukemassa. Miksi kansalaisten suojeleminen väkivaltaisilta hulluilta on poliitikoille niin kuuma peruna, ettei asialle uskalleta tehdä yhtään mitään? Onko syynä se, että siihen kuluu verovaroja eikä se "tuota" mitään? Asia voitaisiin ratkaista esimerkiksi rukkaamalla skaala sellaiseksi, että murhasta saisi oikean elinkautisen ilman vapautumismahdollisuutta, taposta 20 vuotta, törkeästä pahoinpitelystä minimissään kymmenen ja lievästä viisi. Lisäksi rangaistukset tulisi ketjuttaa siten, että esimerkiksi kahdesta törkeästä pahoinpitelystä tulisi istumista 20 vuotta. Ulkomaan kansalaiset tulisi karkottaa tuomion istumisen jälkeen omaan kotimaahansa.

Suomen lammaskansa ei ikinä

Suomen lammaskansa ei ikinä suostuisi tähän oikeuden jakoon, ikävä kyllä.

Miksei rikoksen tehnyttä

Miksei rikoksen tehnyttä ulkomaalaista karkoteta heti, vaan odotetaan että hän syyllistyy johonkin vakavanpaan, esim. henkirikokseen?

Tälläisiä nasiman ystäviä me

Tälläisiä nasiman ystäviä me tarvitsemme lisää tänne. Hän sitten pitää puheita,miten nämä yksittäistapaukset lietsoo rasismia turhaan. Tämäkin oli jotenkin persujen vika.

MIKSI media ei ota

MIKSI media ei ota kommentteja afganistanilaiselta apulaispormestarilta??? Ihmettelen muuten suuresti sitä asiaa, että nämä meidän ihqut matu-päättäjät eivät juurikaan ota kantaa omiensa vakaviin rikoksiin....(menkää takaisin lähtömaahanne, Kiitos)

Hänen kulttuurissaan kaikki

Hänen kulttuurissaan kaikki tapahtuu Allahin nimeen ja tahdosta, eikä muslimi voi olla koskaan syyllinen ainakaan suhteessaan kristittyyn. Mitään ei tarvitse perustella eikä selittää vääräuskoiselle, ja islamin mukaan on suurta röyhkeyttä edes vaatia sitä muslimilta. Myös matujen loisiminen täällä on tämän periaatteen mukaista.

Suomen oikeusjärjestelmä on

Suomen oikeusjärjestelmä on lievine tuomioineen vitsi. Ja nämä ulkomaalaiset jotka ei kunnioita yhteiskunnan lakeja ja sääntöjä, ulos maasta lopullisesti.

Odotan rosista ja miten tätä

Odotan rosista ja miten tätä tappajaa aletaan puolustamaan, Pennanen on valmiina jo.

Eipäs unohdeta sitä

Eipäs unohdeta sitä maahanmuuttoministeriä joka kaiken tämän saattoi alulle. Kiinnostaisi todella tietää oliko takana kantasuomalaisiin kohdistuva katkeruus ja viha? En sano nimiä etten minäkin päädy linnaan. Googlailkaa itse.

Kaikilla tuntuu olevan

Kaikilla tuntuu olevan yhtenäinen käsitys siitä, että rajat tulisi sulkea, rikolliset ulos jne jne. Sitten kuitenkin äänestetään demareita tai kokoomusta sen mukaan, kumpi lupaa kympin enemmän. Idiootit.

Onneksi tällä nuorella Veikko

Onneksi tällä nuorella Veikko Sotilaalla oli kavereita mukana, sekä toinen pahoinpidelty uhri jotka kertoivat hänelle näin tapahtuneena, myöhemmin mahdollisen todellisuuden tapahtumien kulusta ja pahoinpitälijä saatiin heidän toimestaan rikosoikeudelliseen vastuuseen näistä molemmista teoistaan, - ja nyt viidentoista vuoden jälkeen kunnon juttu maastanne enemmän tuttuna, ei edes puolitotuutena kansalaisillenne medialta... :-) -ei vaikea tietää kenen sanelemana, eikä todellakaan mitä tällä haetaan.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu