LukijaltaTällä palstalla julkaistaan lukijoiden mielipidekirjoituksia.

Miksi vantaalainen äänestää espoolaista?

Ensiviikolla tiedämme eduskuntavaalien tuloksen, ja jos vanhat merkit pitävät paikkansa Vantaa saa kolme kansanedustajaa ja Espoo 17.

Miksi? Miksi me vantaalaiset äänestämme mieluummin kansanedustajaksi espoolaista?

Vantaa on Suomen neljänneksi suurin kaupunki ja hengitämme Tampereen (235 000) niskaan reilulla 228 000 asukkaalla. Vantaa on elinvoimainen kaupunki ja meillä on muun muassa huippuluokan ammattioppilaitos Varia.

Meillä on jotain sellaista, mitä muilla ei ole, eli Helsinki-Vantaan lentokenttä jonka vaikutus Suomen bruttokansantuotteeseen on samaa luokkaa kuin Nokialla parhaimmillaan.

Pidetään Vantaa viihtyisänä, vetovoimaisena ja tasa-arvoisena kaupunkina. Äänestetään Vantaalta neljäs ja miksei viideskin kansanedustaja. Vantaalainen kansanedustaja tietää ja tuntee kaupunkilaisten tarpeet parhaiten, eikä kukaan muu. Vain äänestämällä voit vaikuttaa!

Jari Jääskeläinen,

kaupunginvaltuutettu

eduskuntavaaliehdokas (vas.)

Lukijalta

Kommentit (1)

Kommentit

Yritin itse etsiä kovasti

Yritin itse etsiä kovasti edellisissä vaaleissa vantaalaista ehdokasta, joka olisi mielestäni kelvollinen valtakunnan asioiden hoitamiseen. Valitettavasti kannattamani puolueen osalta en löytänyt Vantaalta yhtäkään kriteerit täyttävää tarjokasta. Näillä tuppasi olemaan vaalikoneiden perusteella ihmeellisiä mielipiteitä eräissä itselleni tärkeissä asioissa. Onneksi Espoosta löytyi.

Aikaisempia kirjoituksia

Uusimmat mielipiteet