Puheenaihe

Jumbon Stockmann aikoo sulkea ruokaosastonsa – muoti ja kosmetiikka pääosaan

Jumbon Stockmannin Food Market Herkussa ei tavallisena arki-iltapäivänä ole suurempia ruuhkia näkynyt.

Arkisto / Jussi Vehkasalo

Stockmann uudistaa tavaratalonsa kauppakeskus Jumbossa Vantaalla kokonaisuudessaan ensi vuoden aikana. Uudistuksella on tarkoitus vahvistaa Stockmannin asemaa muodin myyjänä.

Uudistussuunnitelman mukaan Food Market Herkku ei jatkaisi Jumbon tavaratalossa omalla myymälällä. Muissa Suomen Stockmann-tavarataloissa Food Market Herkun toiminta jatkuu.

 

Tavaratalon tarjontaa täydentää jatkossakin muun muassa lelukauppa ja kampaamo. Lisäksi tavaratalon yhteyteen on suunnitteilla asiakkaiden toivoma kahvila.

Jumbon tavaratalon uudistus on osa Stockmannin käynnissä olevaa muutosta, jonka tavoitteena on asettaa Stockmann muodin ja tyylin suunnannäyttäjäksi.

– Uusimme tavaratalomme lattiasta kattoon. Haluamme tarjota monipuolisen muodin valikoiman niin töihin kuin vapaa-aikaan ja juhliinkin. Uskon, että tavaratalomme ainutlaatuinen valikoima, uudistunut ilme ja Jumbon hyvä sijainti houkuttelevat ostoksille laajalta alueelta, sanoo Stockmannin kehitysjohtaja Nora Malin.

 

Muodin ohella Jumbon uudistetussa tavaratalossa panostetaan kosmetiikkaan.

Kodin tuotealueella tavoitteena on tarjota inspiraatiota ja ratkaisuja laajasti kodin sisustukseen. Erityishuomion saavat kotimaiset designtuotteet, jotka kiinnostavat myös Jumbossa asioivia kansainvälisiä turisteja.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Stockmann vähentää yt-neuvottelujen tuloksena 150 työpaikkaa13.6.2019 16.18
Stockmann vähentää henkilökuntaa ja tavoittelee 40 miljoonan euron säästöjä uudella strategialla, joka keskittyy laatutuotteisiin30.4.2019 09.44
Stockmannin toimitusjohtaja eroaa – "Matkaan on mahtunut niin onnistumisia kuin haasteitakin"22.3.2019 09.24
Tässä on Jumbon Citymarketin uusi kauppiaspari – "Aiomme kehittää kaupasta vieläkin upeamman"6.2.2019 10.00

Kommentit (9)

Kommentit

Että menee huonosti.

Että menee huonosti.

Food market Herkku on ollut

Food market Herkku on ollut käsittämättömän kallis ostospaikka. Sama ostoskori, joka on maksaa Lidlissä alle 25 euroa, maksaa herkussa yli satasen. Erehdyin käymään siellä kiireessäni, samalla ensimmäisen ja viimeisen kerran, hämmästellen sitten ostosten loppusummaa kassalla. Eihän tuossa ollut mitään tolkkua.

Eihän Stockan herkut ole

Eihän Stockan herkut ole ikinä tavallisen rahvaan ostospaikkoja olleetkaan. Ylempien toimihenkilöiden, johtajien ja varakkaiden eläkeläisten ostospaikkoja nuo herkut ovat perinteisesti olleet. Tavallisen tallaajan on parempi tyytyä koohon, ässään ja Lidliin. Tokihan nuo perinteiset herkut ovat nykyään S-ryhmän omistuksessa, mutta sama elitistinen leima niissä silti on.

Tai sitten virkamiesten,

Tai sitten virkamiesten, oletteko muuten huomanneet, että poliisit aina tankaavat huoltoasemilla, missä bensa/diesel maksaa jopa 0,10-0,30€ enemmän kuin muualla? Vaikka vastapäätä olisi huoltoasema, missä diesel maksaa 1,30€/l, niin poliisit menevät sinne, missä se maksaa vaikka 1,59€/l. Tämän jälkeen pitäisi vielä uskoa, että suomi on vähiten korruptoitunut maa...

Minä olisin toivonut, että se

Minä olisin toivonut, että se olisi jatkanut.

Minä en edes tiennyt, että

Minä en edes tiennyt, että Jumbossa on muita ruokkakauppoja kuin Prisma ja Citymarket. Vaikka melkein joka viikko käyn siellä.

Toivottavasti edes Jumbon

Toivottavasti edes Jumbon Stockalla uskalletaan yrittää vaatteiden sijoittelussa järkeä: tuoteryhmittely vaatteiden mukaan eikä tuotemerkkien mukaan. Jos tulet ostamaan yhtä tuotetta, menee aikaa tosi paljon, että olet katsonut kaikki tuotemerkit läpi. Jää housut ostamatta! Nettikaupassa saat kaikki housut yhdellä klikkauksella näytölle, miten helppoa! Miksi tulla Stockalle ostoksille, jos saat kotona valita rauhassa näytöltä valitsemasi housut eikä tarvitse ravata monta käytävää läpi. Markkinamiehet uskovat, että tuotemerkki -ryhmittelyllä asiakas muka ostaa jotain muutakin, mitä ei tarvitse, mutta ajat ovat muuttuneet. Ihmiset eivät kuluta enää turhaan vaan ostavat mitä tarvitsevat ja he ostavat sen sieltä, mistä saa helpommin. Stockan täpötäysistä vaaterekeistä on vaikea edes hahmottaa ostettavaa tuotetta.

Ansku60

Kaupan ruokaosastoa ei edes

Kaupan ruokaosastoa ei edes meinaa löytää kyseisestä tavaratalosta, vaikka siellä olisi käynyt jo useamman kerran. Eipä siinä mitään, ihan sama vaikka lopettavat. Herkullista ruokaa sieltä ei ainakaan saa. Eikä parane tavaratalon muidenkaan osastojen palvelu. Yritin eräänkin kerran käydä ostamassa itselleni miesten vaatteita. Kiinnostavimpia oli tarjolla vain s- tai m- kokoisina. Henkilökunnalla oli parempaa tekemistä keskustella omiaan eivätkä vaivautuneet auttamaan, vaikka ilmeisen epätoivoisena vaatteita etsin. Sen sijaan kun mylläsin vaatepinoja löytämättä mitään, tulivat myyjät happanina perässäni oikomaan vaatekasojaan.

Myös Akateemisen sivupiste

Myös Akateemisen sivupiste menee (tai on jo mahdollisesti mennyt?) kiinni. Siinä poistuvat ainoat mahdolliset syyt Stockmannilla käyntiin.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu