Puheenaihe

MTV: Arabianrannan lapsimurhasta syytetty oli teon aikaan syyntakeeton – myöntää teon tappona

Kuvituskuva. Ilpo Kekki/ESM:n arkisto

Helsingin Arabianrannan lapsimurhasta syytetty mies oli teon tehdessään syyntakeeton. Helsingin käräjäoikeus käsitteli asiaa tänään suljetuin ovin. Asiasta kertoo MTV.

37-vuotias eno puukotti 7-vuotiaan siskonpoikansa kuoliaaksi jouluaattoiltana tämän kotona. Miestä syytetään murhasta, mutta hän myöntää teon tappona, MTV kertoo.

Syyttäjä Eija Velitski kertoi oikeuden tauolla, että mielentilatutkimuksen mukaan mies oli ymmärrystä vailla eli hän on syyntakeeton, MTV:n jutussa kerrotaan.

Miehelle tehtiin mielentilatutkimus jo ennen oikeudenkäyntiä. Syytetty ei asianajajansa mukaan muista varsinaisesta teosta mitään, MTV kertoo.

Tapahtuneen jälkeen perhe on tehnyt järjestelyjä suojatakseen uhrin sisarusta asiaan liittyviltä yhteydenotoilta ja puheilta, MTV kertoo. Velitski pitää tärkeänä, että oikeus antaisi salaamisesta huolimatta asiasta julkisen selosteen.

– Tämä asia on ollut niin paljon julkisuudessa ja monet miettivät, miten tämä asia ylipäätään päättyy. Ihmiset saisivat jutun jollain tavalla mielestään pois, jos asialle tulisi jonkinlainen päätepiste, Velitski sanoo MTV:n jutussa.

Mies kertoi aiemmin poliisin kuulustelussa harhoistaan, jotka hänen mukaansa myötävaikuttivat tekoon. Puolustus pyysi tuolloin Helsingin käräjäoikeudelta miehelle mielentilatutkimusta.

Poliisi on kertonut, että teko alkoi yllättäen ja tekovälineenä oli teräase. Epäilty ei kohdistanut väkivaltaa muihin asunnossa olleisiin eikä esitutkinnassa käynyt ilmi, että epäilty olisi käyttäytynyt aiemmin uhkaavasti tai väkivaltaisesti henkirikoksen uhria kohtaan.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (9)

Kommentit

Tottahan toki hän on syytön

Tottahan toki hän on syytön,aivan kuten aiemmissakin tapauksissa. Missä oli murtanut jonkun jalan+muita pahoinpitelyja kavereittensa kanssa. Mitään hän ei missään rosiksessa ei muistanut. Tästäkin luuserista nyt saadaan iso lasku veronmaksajille,kun toinen vaihtoehto olisi heittää jonnekkin irakin perukoille.

Täysjärkinen voi teeskennellä

Täysjärkinen voi teeskennellä syyntakeetonta, syyntakeeton ei voi teeskennellä täysjärkistä.

Lipposen hallitus aikoinaan

Lipposen hallitus aikoinaan leikkasi mielenterveyden laitoshoitopaikat puoleen ja sille tasolle myös jäivät. Tässäkin korjattiin sen satoa, kuten on tapahtunut lukuisia kertoja.

Noh,silloin olisi joka pöpilä

Noh,silloin olisi joka pöpilä täysi,kun alettaisiin näitä lähi-idän ihmeitä tutkimaan. Ovista lappaa lisää kokoajan näitä.

Tämä kaveri liene nauttinut

Tämä kaveri liene nauttinut vielä aurinkoisesta kotimaastaan Lipposen hallituksen aikaan. No mikäs näistä aiheutuvia kuluja on velkarahalla maksella ja karsia omien menoista.

Tää on nyt eri kuin

Tää on nyt eri kuin suomalaiset varttihullut. Kyseessähän on Lähi-Idän ihme, joita vihervasemmisto tänne jostain vinksahtaneesta syystä hamuaa.

Nämä korvaukset pitäisi

Nämä korvaukset pitäisi maksaa vihervassareiden puolue tuesta.

Päättäjät vuodeksi muslimi

Päättäjät vuodeksi muslimi maihin katsomaan heidän kulttuuria niin alkaa se totuus valjeta.Marssi järjestys poika joka taluttaa kamelia jonka kyydissä tämmöinen iloinen vesseli joka nauttii täyden palvelun hoidosta loppu suku perässä.

Vihervasemmiston pitäisi

Vihervasemmiston pitäisi kuunnella vastaanottokeskuksissa työskennelleitä . Moni ottanut lopputilin . Luin erään lopputilin ottaneen tilityksen ; Irakilaiset, Syyrialaiset, Afganistanilaiset , Somalimiehet eivät oppineet juuri mitään kielikoulutuksessa, nukkuivat puolillepäiviin, lähtivät pois luokasta kun opetettiin naisten oikeuksia länsimaissa. Laiskoja jahaluttomia . Lopputilin ottanut piti turvapai kkapolitiikkaa liian löysänä ja turhauttavaa työskennellä näiden tulijoiden parissa. Jo ista suurin osa työikäisiä , nuoria miehiä.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu