Puheenaihe

STT ja IS: Seksuaalirikoksista epäillyllä "Enolla" ehkä 2 uutta uhria – marokkolaislähtöistä muusikkoa pidettiin epätasapainoisena jo 2008

Poliisi

Helsingin poliisi on saanut yleisöltä kymmeniä yhteydenottoja Laajasalon seksuaalirikosvyyhdin tutkinnassa, kertoo STT.

Jutussa voi poliisin mukaan paljastua uusia uhreja. Kahta uutta ihmistä on kuulusteltu heihin mahdollisesti kohdistuneen rikoksen vuoksi, kertoi tutkinnanjohtaja Saara Asmundela STT:lle.

Poliisi kertoi maanantaina, että seksuaalisen väkivallan uhriksi on joutunut ainakin 12 alaikäistä tyttöä.

Ilta-Sanomien mukaan rikoksista epäilty "Eno", 64, muutti Suomeen jo 2000-luvun alussa. Hän on alkujaan Marokosta ja asunut Suomen ohella myös Ranskassa.

IS:n mukaan nuorten Enoksi nimittämä mies on toiminut Suomessa muusikkona ja elänyt taloudellisesti tiukkaa elämää. Häntä kuvattiin oikeudenkäyntipöytäkirjoissa epätasapainoiseksi jo vuonna 2008.

Vuonna 2008 tekemänsä ilmoituksen mukaan "Eno" sai työmarkkinatukea 28,44 euroa päivässä ja toimeentulotukea 368,57 euroa kuukaudessa, kertoo IS.

Poliisin mukaan epäillyt seksuaalirikokset ovat tapahtuneet "Enon" kotona Helsingin Laajasalossa. Poliisin mukaan mies on tarjonnut nuorille alkoholia ja huumaavia lääkkeitä.

Poliisi pyytää edelleen yhteydenottoja tapauksiin liittyen. Saara kertoo Ylelle, että yhteydenotoissa on useita sellaisia, joiden osalta lisäselvittelyt ovat tarpeen.

– Tässä vaiheessa on mahdoton sanoa, kuinka monta uutta uhria sieltä tulee, sen selvittäminen vie aikaa, Asmundela toteaa Ylelle.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Lisää aiheesta

Laajasalon seksuaalirikosvyyhti näkyy nyt kriisipäivystyksessä – näistä syistä moni nuori uhri vaikenee30.7.2019 19.00

Kommentit (9)

Kommentit

"Eno" sai 1220 euroa

"Eno" sai 1220 euroa kuukaudessa rahaa yhteiskunnaltamme. Ei ihme, että kannattaa Suomeen tulla Marokosta asti elelemään toisten siivellä. (työmarkkinatukea 28,44 euroa päivässä ja toimeentulotukea 368,57 euroa kuukaudessa)

823,61e on oikea summa. 28

823,61e on oikea summa. 28,44e x 20 arkipäivää - 20% ennakkopidätys + toimeentulotuki, mutta kumminkin.

Ei saastuteta enempää vanhaa

Ei saastuteta enempää vanhaa arvostettua eno sanaa, käytetään mielummin oikeaa nimeä, kun sellainen tuollakin Mohamed herralla on. Mikä on mahdollistanut tuonkin ihmishirviön pääsyn Suomeen, miten ne noin vaan muuttelee ja pääsee sosiaaliturvan piiriin? Näitä törkeitä rikoksia on tullut ilmi niin paljon, että olisi syytä tutkia ja laittaa vastuuseen henkilöitä, jotka mahdollistavat tuollaisten tänne saapumisen ja täällä elämisen, papereista löytyy matkan varrelta varmasti virkailijoiden allekirjoituksia. Näitä ikäviä asioita ei tapahtuisi tässä mittakaavassa, jos jotkut eivät niitä mahdollistaisi. Sipilät ja Ohisalot ovat myös osasyyllisiä laajemmassa mittakaavassa, mutta tiedotusvälineet, eikä mikään muukaan taho ei peräänkuuluta kysymystä vastuusta.

Oikean nimen käyttö on

Oikean nimen käyttö on perusteltua senkin takia, että tällaisia enoja on nyt Helsingissä ainakin kaksi, mikä aiheuttaa sekaannusta. Sosiaalisessa mediassa on muutaman kerran sotkettu tämä marokkolainen "Laajasalon pedofiili-eno" pakistanilaistaustaiseen "Arabianrannan murhaaja-enoon", joka murhasi viime jouluaattona 7- vuotiaan sisarenpoikansa.

Kokoomus rakastaa näitä enoja

Kokoomus rakastaa näitä enoja.

Sopeuttaminen etenee

Sopeuttaminen etenee Ruotsissa : Tyttö ei päässyt bussin kyytiin shortseissa ja topissa. Kuski vaatinut tyttöä laittamaan enemmän päälle. Musta lakana vaatetus valtaa bussikuskien normit. Hiljaista alistumista muslimien lakiin.

On rasismia sanoa julkisesti

On rasismia sanoa julkisesti : "Varissuo on kauhea asuinalue, en halua enkä uskalla asua siellä". Lähi-Itä ja muslimit. Totuutta ei saa sanoa.

Turun puukottaja- terroristi

Turun puukottaja- terroristi Marokosta kerkesi mässäillä yhteiskunnan rahoilla , käydä ku ntosaleilla, lorvimassa j a jihadistiyhteyksiä Luomassa vuosia ennen Naisiin kohdistuvaa terrori- iskuaan. Olisiko ne rahat voinut käyttää hyödyllisempään tarkoitukseen kuin Marokkolaiseen ?

Miksi yhteiskunnan yhteisiä

Miksi yhteiskunnan yhteisiä verorahojen väärinkäyttäjät ei ikinä joudu minkäänlaiseen korvausvastuuseen. Lähtien Kataisesta, Haavistosta, Sipilästä, Berneristä, päätyen holtittomaan sosiaalirahojen kylvämiseen.

Etusivulla nyt

Uusimmat: Puheenaihe

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu