Paikalliset

Auta meitä parantamaan Vantaan Sanomien jakelua – toimi näin, jos lehti jäi tulematta

Jos lehti jää tulematta, täytä jakelupalautelomake

Mikäli et ole saanut keskiviikon tai viikonlopun Vantaan Sanomia, kannattaa asiasta antaa aina jakelupalautetta osoitteesta www.vantaansanomat.fi/jakelu löytyvällä jakelupalautelomakkeella.

Lomakkeelle jätetyt tiedot välittyvät automaattisesti jakelualueestasi vastaavan jakeluyhtiön alue- tai jakelupäällikölle. Tieto toimitetaan suoraan lehden jakajalle, jonka tehtävä on korjata lehden jakelussa ilmenneet puutteet.

Lomaketta täytettäessä on erityisen tärkeää täyttää tarkasti yhteystiedot postiluukussa olevaa nimeä myöten sekä jakelupäivämäärä, jolloin lehteä ei ole jaettu.

Lomakkeelle kirjattu kaupunginosa tai tien nimi ilman talonnumero ja rapputietoa ei mahdollista jakeluhäiriön paikantamista, sillä yksittäisen jakajan alueeseen kuuluu noin 200 kotitaloutta ja yhdellä asuinalueella on aina useita jakajia samanaikaisesti työssä.

Muista myös noutopisteet ja näköislehti

Jos taloyhtiöösi ei jaeta kaupunkilehtiä tai ovessasi on mainoskieltotarra, muistathan, että lehden voi noutaa myös noutopisteestä. Noutopisteet löydät osoitteesta www.vantaansanomat.fi/noutopisteet

Vantaansanomat.fi -verkkopalvelusta löytyvät myös printtipainosten näköislehdet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (3)

Kommentit

Χρειάζομαι ένα επείγον δάνειο

Χρειάζομαι ένα επείγον δάνειο

Hei, olen erityisagentti, ja

Hei, olen erityisagentti, ja ottaen huomioon nykyinen talouskriisi autan rehellisesti ja rehellisesti kaikkia ihmisiä maailmassa, jotka tarvitsevat rahaa, joten päätin myöntää lainoja kaikille kiinnostuneille. Sinulla on taloudellisia ongelmia. Ovi sulkeutuu edessäsi. Et tiedä kuinka parantaa tilannettasi. Ehdotan, että tutkit tilanteitasi ilman minkäänlaista sitoutumistasi. Etsit lainaa. Kiinteistöt, työ, kulutus, lunastus Miksi et tee sitä ammattilaisen kanssa, jolla on edulliset ehdot. Lopuksi, ymmärtääksesi sitä paremmin, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai whatsapp puhelimitse 33 7 56 84 99 72

Hei ja tervetuloa Spotcap

Hei ja tervetuloa Spotcap Global Loan Services -palveluun. Nimeni on Claudia Klein, olen lainanantaja ja myös laina-konsultti. Tarvitsetko kovaa rahoitusta? tarvitsetko lainaa erilaisiin tarkoituksiin? Jos vastaus on kyllä, suosittelen ottamaan yhteyttä yritykseesi kautta | [email protected] | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | ja sinulla on laina tililläsi 24 tunnin sisällä, koska tarjoamme erinomaisia ​​lainapalveluita ympäri maailmaa. Tarjoamme kaikenlaisia ​​lainapalveluita, tarjoamme sekä pitkä- että lyhytaikaisia ​​lainoja ja voit myös lainata jopa 15 miljoonaa euroa. Yritykseni auttaa sinua saavuttamaan monenlaisia ​​tavoitteita laajalla valikoimalla lainatuotteita. Tiedämme, että laillisen lainan saaminen on aina ollut valtava ongelma Henkilöille, joilla on taloudellisia ongelmia ja jotka tarvitsevat siihen ratkaisun, monien ihmisten on vaikea saada pääomalainaa paikallisista pankeistaan ​​tai muista rahoituslaitoksista korkean koron vuoksi. korko, riittämätön vakuus, velan ja tulon suhde, matala luottotulos tai muut syyt Ei enää odotusaikoja tai stressaavia pankkikäyntejä. Palvelumme on käytettävissä ympäri vuorokauden - voit saada lainaa ja suorittaa transaktiosi missä ja milloin tarvitset Tarjoamme 24 tunnin maailmanluokan lainapalveluita. Kysymyksiä / kysymyksiä? - Lähetä sähköpostia osoitteeseen | [email protected] | tai viesti meille WhatsAppissa: +4915758108767 | & Vastaa hetkessä. Perheesi, ystävien ja työtovereiden ei tarvitse tietää, että sinulla on vähän rahaa, kirjoita meille vain ja saat lainan. Taloudellinen vapaus on sinun käsissäsi!

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu