Paikalliset

Auta meitä parantamaan Vantaan Sanomien jakelua – toimi näin, jos lehti jäi tulematta

Jos lehti jää tulematta, täytä jakelupalautelomake

Mikäli et ole saanut keskiviikon tai viikonlopun Vantaan Sanomia, kannattaa asiasta antaa aina jakelupalautetta osoitteesta www.vantaansanomat.fi/jakelu löytyvällä jakelupalautelomakkeella.

Lomakkeelle jätetyt tiedot välittyvät automaattisesti jakelualueestasi vastaavan jakeluyhtiön alue- tai jakelupäällikölle. Tieto toimitetaan suoraan lehden jakajalle, jonka tehtävä on korjata lehden jakelussa ilmenneet puutteet.

Lomaketta täytettäessä on erityisen tärkeää täyttää tarkasti yhteystiedot postiluukussa olevaa nimeä myöten sekä jakelupäivämäärä, jolloin lehteä ei ole jaettu.

Lomakkeelle kirjattu kaupunginosa tai tien nimi ilman talonnumero ja rapputietoa ei mahdollista jakeluhäiriön paikantamista, sillä yksittäisen jakajan alueeseen kuuluu noin 200 kotitaloutta ja yhdellä asuinalueella on aina useita jakajia samanaikaisesti työssä.

Muista myös noutopisteet ja näköislehti

Jos taloyhtiöösi ei jaeta kaupunkilehtiä tai ovessasi on mainoskieltotarra, muistathan, että lehden voi noutaa myös noutopisteestä. Noutopisteet löydät osoitteesta www.vantaansanomat.fi/noutopisteet

Vantaansanomat.fi -verkkopalvelusta löytyvät myös printtipainosten näköislehdet.

Mitä tunnetta artikkeli sinussa herättää? Ilmaisemalla tunteesi näet toisten reaktiot.

Kommentit (2)

Kommentit

Χρειάζομαι ένα επείγον δάνειο

Χρειάζομαι ένα επείγον δάνειο

Hei, olen erityisagentti, ja

Hei, olen erityisagentti, ja ottaen huomioon nykyinen talouskriisi autan rehellisesti ja rehellisesti kaikkia ihmisiä maailmassa, jotka tarvitsevat rahaa, joten päätin myöntää lainoja kaikille kiinnostuneille. Sinulla on taloudellisia ongelmia. Ovi sulkeutuu edessäsi. Et tiedä kuinka parantaa tilannettasi. Ehdotan, että tutkit tilanteitasi ilman minkäänlaista sitoutumistasi. Etsit lainaa. Kiinteistöt, työ, kulutus, lunastus Miksi et tee sitä ammattilaisen kanssa, jolla on edulliset ehdot. Lopuksi, ymmärtääksesi sitä paremmin, ota yhteyttä sähköpostitse [email protected] tai whatsapp puhelimitse 33 7 56 84 99 72

Etusivulla nyt

Uusimmat: Paikalliset

Luetuimmat

Uusimmat

Uusimmat: Urheilu